Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Nyílt napok a BKF Művészeti képzésein

sajtóanyag | sajtófotó | 2014.01.07. |
Nyílt napok a BKF Művészeti képzésein
Az év elején három nap erejéig megnyílnak a műhelyek a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Rózsa utcai campusán, és az érdeklődők bekukkanthatnak Magyarország legnagyobb magánfőiskolájának művészeti képzéseibe.

Hazánk legnagyobb művészeti felsőoktatási intézményében egyedülállóan széles palettát kínálnak a felvételizőknek: a két művészeti intézetben – Alkalmazott Művészeti Intézet, Médiaművészeti Intézet – 12 alapszak (BA) és 6 mesterszak (MA) várja a hallgatókat többek között a film, a fotó, a divat, a design, az animáció, a grafika és a belsőépítészet különböző területein.

Presztízs Magazin

A valódi mester-tanítvány kapcsolatra és team munkára épülő oktatási struktúra alapját a neves hazai és nemzetközi szakemberekből álló oktatói gárda, valamint a legmodernebb technológiákkal, szoftverháttérrel, magas technikai felszereltséggel működő műhelyek, műtermek adják.

A nyílt napok keretében az általános pótfelvételi tájékoztatáson túl Kepes András, a Kommunikációs és Művészeti kar dékánja bemutatja a képzéseket, kitérve a legújabb sikerekre is: többek között a 2013-as Országos Művészeti Diákköri Konferencián elért rendkívüli eredményekre, ahonnan rekordmennyiségű 11 díjat és egy újabb Pro Arte aranyérem hoztak a BKF-es hallgatók.

A legsikeresebb diákok a program során rövid prezentációk keretében beszélnek arról, hogy milyen az élet a BKF-en: milyenek a tanárok, a műhelyek, az eszközkészlet, a technika, a felszereltség, és hogy mivel foglalkoznak az egyes szakokon, milyen hazai és nemzetközi sikereket értek el és milyen közös projektek megvalósítására nyílt lehetőségük.

Presztízs Magazin

A BKF nyíltnapon a szakok oktatói és hallgatói a Rózsa utcai műhelyekben mutatják be a főiskolán zajló izgalmas munkát. Itt nemcsak a képzésekről kapunk részletes és szubjektív tájékoztatást, hanem a főiskola hangulatába is belekóstolhatunk.

A nyílt napok mellett az Uránia Nemzeti Filmszínházban is találkozhatnak az érdeklődők a Médiaművészeti Intézet szakjaival: január 18-án 11.00-21.00 óra között vetítésekkel, prezentációkkal, beszélgetésekkel és kiállítással várják az érdeklődőket.

 Időpontok:

2014. január 11., szombat 10:00
2014. január 30., csütörtök 14:00
2014. február 06., csütörtök 14:00

BKF Rózsa utcai Campus, Művészeti Képzések
1077 Budapest, Rózsa utca 4-6.

Még nincs értékelve