Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A sztárok mellőzik a közösségi portálokat

Balogh Renáta | 2010.11.29. |
A sztárok mellőzik a közösségi portálokat
Közeleg az AIDS elleni küzdelem világnapja, az ügy érdekében úgy kampányolnak a könnyűzene sztárjai, hogy szerdán elhagyják a Facebook és Twitter közösségi oldalakat. Az önkéntes némasági fogadalom addig tart, míg Alicia Keys, a híres r’n’b/soul énekesnő alapítványa, a Keep a Child Alive nevű, AIDS-betegeket segítő szervezet össze nem gyűjt egymillió dollárnyi adományt a rászorulóknak.
Az énekesnő invitálására a hírességek örömmel mondtak igent, és csatlakoztak a Digital Life Sacrifice akciójához, miszerint száműzik magukat a jelentős közösségi oldalakról, ameddig nem sikerül megvalósítani a kitűzött célt. Minden felkérést elfogadtak a neves világsztárok, így holnaptól Alicia Keys-el az élen, nem „csiripelnek” majd olyan ikonok a világhálón, mint Lady Gaga, Justin Timberlake, Usher, Elijah Wood, Jennifer Hudson és Serena Williams.
Érdekes dolog, hogy manapság azzal lehet az embereket adakozásra bírni, ha megvonják tőlük a kedvencükről szóló napi híreket. Fura ez a világ, de ha ilyen lépések kellenek a cél eléréséhez, akkor nincs mit tenni, el kell némítani a hírességeket! 
Átlag: 5