Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Az asztalom én vagyok

Hat tipp, hogy otthonosan érezzük magunkat a munkahelyen

Gerber Petra | pinterest | 2013.06.16. |
munkahely
Az asztalom én vagyok
Ha munka közben is szeretnénk magunk jól érezni, mindenképpen otthonossá kell tennünk az asztalunkat. Ki kell alakítanunk a saját kis privát szféránkat, meg kell teremtenünk a legmegfelelőbb munkakörnyezetet. Íme, hat nagyszerű tipp, amivel garantáltan megnő a komfortérzetünk az irodában.

Létem a kényelmem
A jó közérzet elengedhetetlen feltétele a kényelem. Fontos, hogy a székünk megfelelő magasságú legyen, támlája pedig jól támassza a derekunkat. Egész nap görnyedten ülni, ugyanis amellett, hogy egészségtelen, borzalmas látvány is.

Presztízs Magazin

Egy kis szuvenír
A legjobb barátnőktől vagy éppen a párunktól kapott személyes ajándéktárgy nélkülözhetetlen kelléke asztalunknak, jóleső érzéssel tölt el, amikor rápillantunk.  Azért arra ildomos odafigyelni, hogy ne virítson rajta túl intim felirat.

Csipetnyi természet
Nagyon fontos, hogy legyen növény a közelünkben. A zöld szín amellett, hogy a gépektől teli irodába egy kis természetet varázsol, nyugtató hatással van az idegrendszerre. Az oxigéndús levegőről meg már nem is beszélve! Bármilyen növény megfelel, aminek mérete nem foglalja el az egész helyiséget, és amihez a kollégáknak nincs szükségük bozótvágóra, ha el szeretnének jutni az asztalunkig.

Presztízs Magazin

Feszültségoldó dallamok
Töltsünk le zenét a számítógépünkre, vagy vigyünk magunkkal mp3 lejátszót. Sőt, a mai okos telefonoknak hála, akár a mobilunkra is feltölthetjük kedvenc dalainkat. Néha üdítő érzés kizárni a külvilágot, a cseverésző kollégákat. A legjobb megoldás, hogy a többieket se zavarjuk muzsikánkkal, ha diszkrét fejhallgatón keresztül hallgatjuk a nyugtató dallamokat.

Színterápia
Csempésszünk a látóterünkbe a kedvenc színünkből. Ez lehet akár egy toll, egy határidőnapló vagy bármi aprócska tárgy, ami tökéletesen illik a munkakörnyezetünkbe.

Végül, de nem utolsó sorban
A tisztaság! Közösségben, csakúgy, mint otthon ügyelnünk kell a higiéniára és a rendre. Nem csak közérzetünk javítása érdekében, hanem a konfliktusok elkerülése végett is. Ha mindenki rendet rak maga után, számtalan nézeteltérés elkerülhető.

Átlag: 5