Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Élet-módi – elsősorban férfiaknak

Összeállította Benedek Attila | archív | 2013.04.09. |
életstílus, férfiak
Élet-módi – elsősorban férfiaknak
Extra italok, különleges tárgy- és formakultúra, időtálló megoldások, csodálatos nők. Sorozatunkban azokat a különlegességeket gyűjtjük össze, melyek élvezetessé teszik mindennapjainkat. Gondolunk valamennyi érzékszervre, a különleges ötletek és megoldások iránti igényre – és persze a gyomorra is. A hírekben közös, hogy témájuk által nem vesznek bele a középszerűség és hétköznapiság mindent magába szippantó olvasztótégelyébe…

Mixológus verseny

A Bacardi idén is versenyre hívta a legjobb mixereket, hogy számtalan előfutamot követően az áprilisi világdöntőben, a Bacardi szülőhelyén, Puerto Ricóban megvívjanak egymással. Nem egyedül szervezi a megmérettetést az italos vállalat, hanem összefogott az Egyesült Államok Csaposok Egyesületével (USBG). A legfőbb döntőben az Egyesült Államokat Nick Nistico képviseli, aki az újító szellemű Garden Gimlet koktéljával nyerte el az indulási jogot a Karib-szigeteki eseményre. Ehhez jó néhány tehetséges mixológuson át vezetett az út, csak az USA-ban nyolc elődöntő volt az országos döntő előtt! A Bacardi olyan klasszikus koktéloknak az alapja, mint a Mojito, vagy a Daiquri

Robogó-reklám

Presztízs Magazin

A saját valóság show-val rendelkező örmény származású amerikai híresség – valószínűleg egy távolabbról, szabad szemmel is jól látható pénzösszegért cserébe – betért egy Miami Beach-i robogó-kereskedésbe. Kim Kardashian látogatásának célja a megfelelő gázsi felmarkolása előtt a hírverés volt. A hírességéből élő, maradandót nem alkotó celeb szépség arra próbálja rávenni az amerikai autós társadalmat, hogy a kint horrornak tekintett benzinárak miatt, minél többen üljenek át minimális fogyasztású, az eredeti Vespa formáját másoló 125 köbcentis amerikai robogókra. A népszerűsítési módszer mutatja, hogy Amerikában vagyunk, de ezt is lehet fokozni. A Geniue Scooter vezetője, a „Ma Hollywood, holnap a világ” megjegyzése sokat mondó. Az úr tudhat valamit, hiszen nemsokára a mozikba kerülnek a filmek, amikben Tom Hanks és Selena Gomez is robogózik…

 

Kristálypoharas család

Presztízs Magazin

A hazai étkezési és borkultúra fejlődése magával hozza a színvonal emelkedését. A kiegészítők terén a csúcsot a Riedel képviseli. A különféle borokhoz, italokhoz legjobban illő poharakat gyártó vállalkozásnak nemcsak a termékei különlegesek, hanem maga a cég is. Az egyik érdekesség, hogy az ausztriai Kufsteinben működő pohárgyártó 1756-ban indult útjára, azóta működik és virágzik. Ennél is izgalmasabb, hogy még ma is az alapító család kezében van! A vállalkozásban 1973-ban kezdett dolgozni Georg J. Riedel, aki a nyáron átadja a stafétabotot a tizenegyedik generációs családtagnak, Maximillian J. Riedelnek.

Sportruházat

Presztízs Magazin

Többféleképpen lehet magyarázni, hogy a férfiak miért nézegetik nagy elánnal a 2013-as New Balance katalógus női részét. A legjobb indok, hogy kinézik életük párjának a 35 és 95 dollárba kerülő sportruházati cikkekből a megfelelő darabokat. A valódi ok viszont, hogy Klum asszonyság sportos képei díszítik a katalógust, amelyeken a saját tervezésű, stílusos, jól hordható, kényelmes sportruházati termékekben feszít. A márka már harmadszor működik együtt Heidi Klummal, aki szupermodell, anyuka, divatikon, divattervező, híresség és jó nő egybegyúrva.

 

Szépségkirálynő – pezsgővel

Presztízs Magazin

Lehet valami abban a mondásban, hogy nővel gyakorlatilag mindent el lehet adni. Erre bizonyíték a Vantage Deluxe World Travel, amely legújabb hajójának az átadásánál igénybe vette Noemie Happart segítségét. A hölgyről azt kell tudni, hogy Leige-ben él és belga szépségkirálynő. A március 14-én történt hajó átadón ő lendítette a kötélen függő pezsgős üveget a 176 fős vízi jármű oldalának.
A Miss World azt a hajós utakat szervező irodát reklámozta, amely a Duna mellett, Belgium és Hollandia folyóin szervezi útjait.

 

 

 

Lóverseny és viszki

Presztízs Magazin

Bizonyára nagy lóverseny-rajongó, hagyománytisztelő, vagy egyszerűen profi marketingesekből áll a Woodford Reserve termékeit népszerűsítő szakembergárda.
Azért ez a megállapítás, mert a vállalat limitált kiadású bourbon viszkivel járul hozzá a Kentucky lóverseny népszerűsítéséhez. Az egyliteres, 44 dollárba kerülő palack is különleges, ugyanis Eric Bowman, oregoni festő műve került az üvegre. A május negyedikén tartandó lóverseny hivatalos bourbon viszkije címet viselő ital történelmi viadalt támogat, ugyanis az elsőt 1875-ben tartották Lousville-ben!

 

 

 

 

A katalógus

Presztízs Magazin

A történet felvezetése hasonlatos a Heidi Klum nevével fémjelzett sportruházati cikkekhez. Mikor a férfiember szuper modellek bikinis videóit, képeit nézegeti, akkor lehet azzal a kifogással élni, hogy „Drágám, nézek neked fürdőruhát!” A Victoria's Secret idei második fürdőruha katalógusa a világ fejlettebbik felén már régen landolt a postaládákban. A címlapon Erin Heatherton fotója látható. A képek és a videók Mexikóban, közelebbről Tulumban készültek. A kollekció természetesen megtekinthető az interneten, iPad és iPhone készülékeken is.

 

 

 

Az első hibrid

Presztízs Magazin

A Benneta Barscope piacra dobta első hibrid bárpultját, amely a hivatásosok kezében, bárokban is megállja a helyét, de ezen felül az otthonokban is alkalmazható. A luxus termék aljában borhűtők és tároló rendszer található, a tetején végezhető a mixelés. A kimagasodó felület alá tették a pohártartókat és a tisztítási műveletek is ott végezhetők. A meglepetés, hogy az igen jól pezsgő luxus piaccal rendelkező Indiából érkezett a Hybrid Bar Pro 90.

 

Kultúrprogram

Ha valaki kedveli Ázsia déli részét, a kortárs művészetet, ráadásul május 22-ig New Yorkban jár, akkor feltétlen menjen el a Guggenheim múzeumba! Február 22-én ugyanis ázsiai filmesek, fotósok, szobrászok, papírral dolgozók és festők legjobb művei lepték el a híres múzeum kiállítóterét.

Még nincs értékelve