Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Facebook-őrület

R. Szabó Zsuzsa | archív | 2014.01.29. |
Facebook
Facebook-őrület
A Coca Cola-piros és a Milka-lila után új szín tarkítja a mindennapjainkat: a Facebook-kék. A közösségi média befúrta magát az életünkbe, az online virtuális világ olyan élményeket és kapcsolódási pontokat nyújt, amiktől függővé válunk. Sokszor mondják, ha a Facebook ország lenne, a harmadik legnépesebb lehetne a világon, Kína és India után.

A facebook társadalom tagjaként beépítettük szótárunkba megannyi szót, amelyek nélkül el sem tudnánk már képzelni a társalgást. Like, dislike, komment, poszt, szelfi és még sorolhatnánk. De nem kislexikont akarunk írni, hanem megmutatni nektek, hogy milyen őrültségek elkészítéséhez és megalkotásához nyújtott inspirációt a közösségi háló.

Presztízs Magazin

 

A Facebook design sok művészt megihletett világszerte. Lumen Bigott dizájner például cipőt tervezett,  Tomislav Zvonarić pedig hipermodern ágyat és sajátos ízű facecreamet álmodott meg. Laura Balboa a Facebook vizuális megjelenését építette bele sajátos könyvecskéjébe. Gyűjteményünkben van mindenféle csecsebecse, pasiknak való kiegészítő és csajos holmi is.

Átlag: 5