Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Főállású Angyal kerestetik

forrás: mti | 2012.05.03. |
Főállású Angyal kerestetik
Június 3-ig jelentkezhetnek az érdeklődők Főállású Angyalnak: a nyertesek non-profit szervezetekkel közösen tevékenykedhetnek egy általuk kiválasztott társadalmi cél érdekében.

A jelentkezés, a pályázatok feltöltése és a kiválasztás is a Facebookon zajlik, a Vodafone Felelősségvállalás rajongói oldalán. A közösségi portálon megosztott programokra "lájk"-okat lehet gyűjteni, amely alapján a három legtöbb szavazattal rendelkező pályázó, illetve a bizottság által kiválasztott hét projekt gazdája állásinterjún vesz részt. A tíz legjobb jelentkező - akik közül a bizottság kiválasztja a 2012/2013-as év három Főállású Angyalát - lehetőséget kap arra, hogy terveit részletesen is bemutassa - közölte a mobilkommunikációs cég szerdán.
    A Főállású Angyal programot 2008-ban indította a mobilkommunikációs cég, a támogatott kezdeményezések között a hátrányos helyzetűek digitális felzárkóztatása, a Természetvédelmi Világalap (WWF) klímavédelmi programjában való részvétel és közösségi kertek létrehozása is szerepelt.

Átlag: 5