Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Így tévézz a hideg évszakban!

Saját házimozi otthon, négy lépésben

Pannon Presztízs | archív | 2014.03.13. |
archív
Így tévézz a hideg évszakban!
A tél nagyszerű lehetőség arra, hogy bevackoljuk magunkat, és naphosszat nézzük kedvenc sorozatainkat, filmjeinket. A Logitech segítségével olyan házimozit hozhatsz létre a laptopod és a TV-d összekötésével, hogy garantált lesz az otthoni mozi élmény!

Ugye Neked is jól esne az ünnepek körüli fáradalmak után, a takaró alatt egy meleg teával kezedben élvezni kedvenc filmjeid?
Ami jó hír, hogy már nem kell a laptopod miniatűr kijelzőjén nézned őket, a mai technológia ugyanis lehetővé teszi, hogy a számítógépen levő filmeket kivetítsük a nagyképernyőre.
Ne aggódj, ha nem vagy a technika ördöge, a Logitech most megmutatja, hogyan alakíthatod mozivá a nappalit 4 egyszerű lépésben.
 
Íme!:
Nulladik lépés

Hozzávalók!
1 számítógép + 1 HDTV + HDMI kábel + Logitech K400 billentyűzet
VAGY
1 számítógép + 1 HDTV + DisplayPort kábel/ DVI kábel/ VGA + RCA Stereo Audio kábel + Logitech K400 billentyűzet

Első lépés

Nézd meg, hogyan tudod összekötni a leendő házimozid két eszközét, a tévét és a számítógépedet!

Ha a TV-d csak VGA, DVI vagy DisplayPort csatlakozóval rendelkezik, akkor szükséged lesz egy speciális HDMI adapterre és egy 3.5 Male to RCA Stereo Audio kábelre, hogy a hang is megjelenjen a TV-ben.

Hogyha a TV-nek van HDMI csatlakozója, akkor a nulladik lépésben leírt első verzió hozzávalóira lesz szükséged. A HDMI kábel a videó mellett a hangokat is át tudja vinni a TV-be.

Második lépés

Telepítsd a XBMC programot a számítógépedre, amely egy ingyenes házimozi program, és kiváló médiaközponttá alakít bármely számítógépet! (Amennyiben MAC-et használsz, akkor a PLEX-et érdemes kipróbálnod, vagy a megszokott alkalmazásokat, melyek a számítógépeden megtalálhatók, például az iTunes, vagy a Windows Media Center.)

Harmadik lépés

Dugd össze a Logitech Wireless Touch K400 billentyűzetedet a hozzátartozó egységesítő vevőegységen keresztül a számítógéped egy szabad USB csatlakozójával!
Végül kapcsolj a TV-n arra a csatornára, amely a HDMI forrást jeleníti meg, hogy megjelenjen számítógéped képe a nagyképernyőn is, lehetővé téve a házimozizás élményét.

Negyedik lépés

Ez az utolsó lépés!
Most dőlj hátra egy kényelmes fotelben, kuckózd be magadat a takaró alá egy nagy adag mézeskaláccsal, vagy diós bejglivel, és gyűjtsd össze magad köré a családodat és barátaidat a tökéletes házimozizás megkezdéséhez.

Még nincs értékelve