Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Orosz mobil alkalmazások

Benedek Attila | archív | 2013.12.21. |
Orosz mobil alkalmazások
Lada Niva, Uaz, Szokol rádió, Kalasnyikov – ezek a termékek jól bizonyítják az orosz tervezési filozófia működőképességét. A fenti dolgok küllemben ugyan nem veszik fel a versenyt az olaszok által megrajzolt tárgyakkal, viszont minden körülmények között működnek és tartósak.

Ha ezt a vezérelvet ismerjük, akkor lehet következtetni az oroszoktól származó mobiltelefonokra íródott alkalmazásokra, kiegészítőkre. Az Intersoft Eurasia fő profilja a sugárzásmérők és a mobiltelefon-alkalmazások. A DO-RA Projektben résztvevő vállalat több különlegességgel lepte meg a mobilrajongókat, tavaly már kapható volt a telefon tetejére illeszthető kiegészítő, ami Geiger-Müller sugárzásmérőt tartalmaz. Az alkalmazásban be lehet állítani például azt, hogy óránként, naponta, hetente mérjen, és milyen szint elérésekor jelezze a radioaktív sugárzást.
A technológia elérhető minden nagy márka készülékére, beleértve olyan gyártmányokat is, mint BlackBerry. A másik újdonságuk a 2-3 és ennél is több sim-kártyát kezelő kiegészítő. Ezt bevetve már nem kell otthoni barkács-megoldásokkal bajlódni, mert a sokféle méretű kártyát képes kezelni a rendszer, és képes egy időben, párhuzamosan működtetni.

Még nincs értékelve