Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Szabadság, kalandok, Harley

Világméretű ünnep elé néz a legendás motor és rajongótábora

Összeállította Benkő Péter | Harley-Davidson | 2013.05.10. |
Harley-Davidson
Szabadság, kalandok, Harley
2013 júniusában Európa minden részéről, sőt az egész világból csapatostól érkeznek majd a Harley-Davidson rajongók Rómába. A H-D® több területet elfoglal az ünnepségre Róma belvárosában, a Vatikánban és az Ostia partjainál. A találkozó egyik buliját a turisztikailag is kiemelkedő Ostia kikötőjében rendezik, továbbá koncertek lesznek még az Olimpiai Stadionban, valamint egyedülálló motoros áldás a Szent Péter téren, a Vatikánban.

A Harley-Davidson büszkén jelentette be egész éves, világkörüli 110. jubileumi rendezvénysorozatát, mely rajongóik millióit köti össze azzal, hogy együtt ünneplik szabadságba vetett hitüket, önkifejezésüket és kalandos motorozásaikat.
A találkozók 11 országon és hat kontinensen át zajlanak majd, beleértve Észak-Amerikát, Dél-Amerikát, Európát, Ázsiát, Afrikát és Ausztráliát. A rendezvénysorozat egy ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét Milwaukee-ban, a vállalat szülővárosában.

Presztízs Magazin

A 110. jubileumi évben a Harley-Davidson egy legendás zenésszel és amerikai lázadóval, Kid Rockkal lép partnerségre! A maga nemében teljesen újszerű együttműködés keretében a Harley-Davidson tábora exkluzív hozzáférést és mind a két, nagy névvel ellátott árucikkeket kaphat Kid Rock Rebel Soul turnéján. Az út utolsó állomása augusztus 31-én, szombaton lesz, amikor a rocker begurul Milwaukee-ba, hogy együtt bulizzon több ezer motorossal egy különleges, egyszeri koncerten a Marcus Amfphiteátrumban, amely a Milwaukee-i Henry Maier Fesztivál Park déli részén található.
A rajongók már most megvehetik a 110. évfordulós jegyeket a Ticketmaster-en, amely egyúttal exkluzív hozzáférést is biztosít számukra Kid Rock koncertjére, mielőtt a jegyek a nagyközönség számára is elérhetővé válnak.
„A 110. évforduló lesz a legnagyobb esemény vállalatunk történetében, ahol a rajongók egy éven keresztül az összes kontinensen velünk együtt ünnepelhetnek. Ez több mint egy évforduló – ez felejthetetlen ünnepe a szabadságnak, amely egyesít minket, és erre az egész világból mindenkit várunk.” (Mark-Hans Richer, H-D Chief Marketing Officer)

Milwaukee-Wisconsin 2013. augusztus 29-szeptember 1.

Presztízs Magazin

A Milwaukee-i esemény részeként a motorosok több városból, szervezett túrákkal érkeznek a világhírű Henry Maier Fesztivál parkba, majd együttesen felvonulnak Milwaukee belvárosába, ahol további programok várnak mindenkit a Harley-Davidson Múzeumban és a három nagykoncerten.
Augusztus 31-én, szombaton, Kid Rock érkezik Miwaukee-ba, a Harley-Davidson szülőhazájába, hogy több ezer motorossal együtt bulizzon. Kid Rock a Marcus Amfphiteátrumban is koncertezni fog, amely a Milwaukee Henry Fesztivál park déli részén található.
Az eddig említett találkozók mellett, több helyen is hasonló ünnepségeket tartunk az egész világon, Indiától Ausztráliáig, Dél-Afrikától Mexikóig.
További részletek és időpontok: http://110.harley-davidson.com/en_GB/events

Presztízs Magazin

A szabadság kabát, Harley-Davidson motorosok világkörüli útja.

Az egész éves ünneplés keretén belül a Harley-Davidson felkért néhány motorost, hogy viseljen egy fekete bőrkabátot – a szabadság-kabátot – a különböző túrákon.
A szabadság-kabát motorosról motorosra vándorol, több tucat legendás helyet érint a világ különböző pontjain. Összegyűjti a túrák történeteit, mielőtt visszatér Milwaukee-ba, az augusztus 29-i záró ünnepségre, ahol elhelyezik a Harley-Davidson Múzeumban.

Még nincs értékelve