Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Sztárok a gyerekekért

sajtóanyag | sajtófotó | 2013.12.11. |
Sztárok a gyerekekért
Száz hátrányos helyzetű gyermeknek szerzett feledhetetlen pillanatokat olimpia bajnok és válogatott sportolók részvételével a Groupama Garancia Biztosító alapítványa és a Hungaroringen található Vezetéstechnikai Centrum.

Kiss Gergely: „Mindent megér, hogy örülni lássam ezeket a kicsiket!”

Ahogy minden évben, ezúttal sem feledkezett meg a Groupama Garancia Biztosító azokról a nehézsorsú gyermekekről, akik számára a segítő kezek nélkül kicsit más lenne a Mikulás ünnepe. A biztosítótársaság alapítványa éppen az ő kedvükért szervezte meg neves sportolók és a Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum segítségével azt a programot, amelynek keretein belül nemcsak jól érezhették magukat a hátrányos helyzetű gyermekek, hanem megismerkedhettek a biztonságos közlekedés alapjaival.

Presztízs Magazin

Az idén 15 éves Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum mindig is élen járt abban, hogy a maga módján segítséget nyújtson a rászorulóknak. Éppen ezért örömmel csatlakozott a Groupama Garancia Biztosító alapítványának kezdeményezéséhez, melynek keretében száz, többszörösen hátrányos helyzetű gyermek számára szervezett jótékonysági eseményt, akik egy feledhetetlen délutánt tölthettek el neves sportolók – Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok, világ-, és Európa-bajnok vízilabdázó, Buzsáky Ákos, Kurucz Péter és Holman Dávid ferencvárosi labdarúgók – társaságában a Hungaroringen és a Tanpályán.

„Bár minden ember, minden jótékonysági szervezet és alapítvány igyekszik egész évben jót cselekedni, mégis leginkább a decemberi ünnepek közeledtével kerül mindenki olyan hangulatba, hogy felkarolja embertársait és olyan kezdeményezések mellé álljon, amellyel mindenki számára teljessé teheti az ünnepet. A Groupama Garancia Biztosító alapítványa a Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrummal együttműködve szervezett foglalkoztató napot állami gondozott és hátrányos helyzetű gyermekek számára, melynek során példaképnek is beillő sportolókkal együtt játékos formában ismerhették meg a biztonságos közlekedés és a pénzügyi kultúra alapjait.” – mondta Csonka István, az alapítvány elnöke.

Presztízs Magazin

A Tanpálya az idei évben elindított gyermekprogramjával, a MiniRinggel, illetve játékos pénzügyi és közlekedésbiztonsági oktatással kedveskedett a kis vendégeinek Gulyás Anikó, a Tanpálya közlekedéspedagógusának irányításával. A kis vendégek a foglalkozások mellett a Hungaroring versenypályáján való buszozást, illetve az Off-road Centerben tartott bemutatót is nagyon élvezték.

Mi, a Hungaroring Sport Zrt. és a céghez kapcsolódó szolgáltatók munkatársai mindig is szívügyünknek tekintettük, hogy segítsük a rászorulókat, valamint élharcosai legyünk a biztonságos közlekedés elősegítésének, így természetes volt számunkra, hogy azonnal a kezdeményezés mellé állunk. Őszintén remélem, hogy ezzel a szépre és hasznosra sikerült nappal néhány kellemes órát szerezni a Mikulás alkalmából azoknak a gyermekeknek, akiknek a mindennapokban kevesebb jut. Nagy örömünkre szolgált, hogy a születésnapi tortánkat együtt vághattuk fel a Groupama Garancia Biztosító jelen lévő vezetőivel, akikkel immár három éve küzdünk közösen a balesetmentes közlekedésért. A Szeretet Ünnepének közeledtével pedig a magam és a munkatársaim nevében mindenkinek Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok.” – fogalmazott Gazsi Júlia, a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgató-helyettese és a Vezetéstechnikai Centrumot irányító Tanpálya Kft. ügyvezető igazgatója, aki hozzátette, nagyon reméli, hogy ezzel a programmal ők is hozzájárulhattak a gyerekek biztonságos közlekedésének elősegítéséhez.

Presztízs Magazin

A jótékonysági akcióhoz csatlakoztak a Groupama Garancia Biztosító által szponzorált sportolók is: Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok, valamint világ-, és Európa-bajnok élsportoló, továbbá a Ferencvárosi Torna Club három labdarúgója: Buzsáky Ákos, Kurucz Péter és Holman Dávid vállalt házigazda szerepet a Hungaroringen.

„Nekem mindent megér, hogy örülni látom ezeket a kisgyerekeket, ahogy csillog a szemük, mert olyanban van részük, amit éppen élethelyzetük miatt tán sosem tudnának átélni. Ez a rendezvény éppen erről szólt, olyanoknak szereztünk örömet, akinek igazán szüksége van rá. Remélem, ezzel a délutánnal sikerült ahhoz hozzájárulnunk, hogy örömtelibbé varázsoljuk számokra az ünnep előtti napokat, illetve talán ahhoz is hozzájárulhatunk, hogy akár a mi példánkból kiindulva a sporton keresztül is kibontakoztassák a bennük rejlő tehetséget.” – közölte Kiss Gergely.

„A Ferencváros labdarúgói régóta vesznek részt különböző jótékonysági rendezvényeken, amikor csak tehetik, elsőként állnak egy ilyen akció élére. Adni mindig öröm, főleg akkor, amikor látjuk, és egy kicsit át is érezzük, hogy megfelelő helyre kerül és hisszük, hogy ezeknek a gyermekeknek életre szóló élményt jelentett ez a délután.” – mondta el Buzsáky Ákos, a Fradi válogatott középpályása.

Még nincs értékelve