Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Sztárok szabadidőben

Kedvenceink meglepő hobbijai

Balogh Mia | Presztízs archív | 2013.02.08. |
hobbi, sztárok
Sztárok szabadidőben
Vajon mit csinálnak a hírességek, amikor nem hivatásukat űzik, utaznak, esznek, vagy alszanak? Ha most bárki családi ebédek szervezésére, olvasásra, kirándulásra gondol, azt kell mondanunk, rossz nyomon jár. A színészek, énekesek, sportolók többsége ugyanis szabadidejében igényli a meglepő, olykor extrém hobbikat, melyekkel ha nem is kerülnek a magazinok címoldalaira, a bulvárlapok érdeklődését egész biztosan sikerül fenntartaniuk. Jöjjön most egy összeállítás a legnagyobb sztárok meglepő (és olykor talán mulatságos) hobbijairól.

Johnny Depp
Ha épp nem filmezik, a Karib-tenger kalózai mozik furfangos Jack Sparrow kapitánya nem mindennapi dolgokkal múlatja az időt: galambcsontvázakat, halott bogarakat és denevéreket gyűjt, melyeket állítólag nemcsak Halloween ünnepén csodál áhítattal. De ugyanennyire szeret gyerekeivel Barbie babázni, amit kislánya, Lily Rose miatt kedvelt meg. Ha pedig nem Barbie és Ken kalandjaihoz asszisztál, a 49 éves színész legszívesebben a szőlőföldeket járja, vagy hosszú órákra borospincékbe húzódik, ugyanis szenvedélye a jó bor és a borászkodás. Kedvencei a francia vörösborok, de nem a legdrágább fajtákat, hanem a megfizethető árkategóriába tartozó nedűket preferálja. – Kiváló az ízük, a minőségük, és akár minden nap lehet ezekből fogyasztani – mondta egy korábbi interjúban.

Arnold Schwarzenegger és fia, Patrick
Volt már testépítő bajnok, kormányzó, félrelépő férj, óvóbácsi és Terminátor is, de Arnold Schwarzenegger évek óta leginkább családapának mondja magát. Világmegmentő tervek helyett jobban szeret a gyerekeivel lazítani, ami strandolás és pihengetés mellett számos alkalommal aktív kikapcsolódást is jelent számukra. A sztár gyakran jár síelni, vagy kerékpározni gyerekeivel, míg máskor a vízi sportokat választják, de az ötvenes éveiben járó színészt olykor motorján is lencsevégre kapják Los Angelesben. Vajon a Born To Be Wildot dúdolja vezetés közben, vagy azt mondogatja magában, hogy ő is csak egy szelíd motoros?
 

Presztízs Magazin

David Beckham
Ki ne irigyelné a világ egyik legismertebb focistáját? Csodás hivatása mellett fociakadémiát alapított, parfümöt kreált, modellkedik, négy gyermek büszke apukája, és egy sokoldalú Spice Girlt vett feleségül. Szabadidejében ráadásul semmi sem akadályozza abban, hogy azt tegye, amit igazán szeret: vásárolgat, olykor divatbemutatókra jár, máskor kosárlabda-meccsekre látogat el a családjával és barátaikkal. De legszívesebben a rivaldafényt maga mögött hagyva a tengerpart felé veszi az irányt szörfdeszkájával, ahová legfeljebb fiai kísérik el néha.

Tom Cruise
Sokan azt hiszik, szabadidejében is a szcientológia tanait terjeszti, illetve mostanság minden percben a válásával van elfoglalva. Ő viszont inkább a teljes kikapcsolódásra szavaz: hobbik széles palettájáról válogat, ha nem akar a hétköznapi gondokra és feladatokra figyelni. A színész szívesen főz, scrabblezik, vagy saját edzőtermében vív barátaival, Will Smith-szel és David Beckhammel. De ami ezeknél is fontosabb számára, az a lányával, Surival töltött idő. A Top Gun és Az utolsó szamuráj című mozik sztárja még vásárolgatni is elviszi csemetéjét, és ismerősei szerint lánya nem tud olyat mondani, vagy kérni tőle, amire az 50 éves világsztár nemet mondana. „A kislány egy pillanat alatt meglágyítja Tom szívét. Egyszerűen Suri a mindene” – mondta korábban a sztár egyik, névtelenséget kérve nyilatkozó ismerőse.

Chris Hemsworth
A Thor és a Bosszúállók című filmek izmos sztárja szabadidejében nehezen szakad el a víztől és a vízi sportoktól. Egyik kedvence a szörfözés, ami tökéletesen átmozgatja és erősíti, a deszkán pedig nem gondol a filmezésre, elfoglaltságaira és zsúfolt forgatási napokkal teli naptárjára. A 191 cm magas ausztrál szívtipró mostanság talán igyekszik alvásra váltani a korábban szörfdeszkán töltött szabadidejét, ugyanis néhány hónapja apa lett, és elmondása szerint kislánya egyelőre inkább a nappalokat alussza végig, mint az éjszakákat…

Presztízs Magazin

Liam Hemsworth
A fiatalabbik Hemsworth fiú mostanában csak órákra tud kikapcsolódni, ugyanis Az éhezők viadala című mozi második részét forgatja, miközben két újabb filmjének kezdődtek el az előkészítő munkálatai. A 22 éves sármőr azonban így is talál módot és időt kedvenc szabadidős elfoglaltságaira, például barátnőjével, Miley Cyrusszal és kiskutyájukkal lazít, vagy a hétköznapi életet élő, fiatal srácokhoz hasonlóan Play Stationnel múlatja az időt. Idén egy nagyszabású rendezvényre is meghívták a sztárt, ahol a legújabb játékokat mutatták be a sajtó jelenlétében. Azt nem tudjuk, pontosan mi történt az eseményen, de egy dolog biztos: azóta csak még többen irigylik Liamet álomszerű életéért.

Tom Hanks
Az 56 éves színészről köztudott, szereti a régi dolgokat, például negyvenes évekbeli írógépeket gyűjt, és ezek nagy részét használja is. „Már csaknem 200 írógépet sikerült összegyűjtenem az 1940-es évekből, és a legtöbb még működik. Szóval néha ezeket viszem magammal, és laptop helyett írógépen dolgozom” – árulta el a Philadelphia és a Forrest Gump című filmekben nyújtott alakításaiért Oscar-díjjal is kitüntetett művész. Ezek mellett van egy olyan hobbija is, amiről kevesebb szó esik, méghozzá a motorozás. Elmondása szerint a California Scooter Company egyik járgánya volt a legfantasztikusabb dolog, amit életében látott, sőt, a színész a Larry Crowne című film bemutatójára is motorral érkezett. Mi ez, ha nem feltétlen rajongás?!

Presztízs Magazin

Sylvester Stallone
Ha azt gondolnánk, hogy az izmos világsztár szabadidejében is csak a bunyó, a fegyverek és a gyors kocsik iránt érdeklődik, akkor bizony nagyon rossz nyomon járunk. Sőt, homlokegyenest ellenkező irányba kell elindulnunk, méghozzá – ha hisszük, ha nem –, a finom művészetek felé. Sly ugyanis legszívesebben festegetéssel tölti az idejét, és a hozzáértők szerint nem is csupán idő- és festékpocsékolás, amit csinál. A mellékelt fotó alapján bárki eldöntheti, hogy a világsztár megélne-e, ha hobbijából akarna pénzt keresni, de az tény, hogy korábbi, 35 évnyi munkásságából Svájcban rendezett kiállítása hatalmas érdeklődés mellett zajlott.

Zac Efron
A tinilányok egyik legnagyobb kedvence néhány híreszteléssel ellentétben nem csupán randizással és énekléssel tölti szabadidejét: a High School Musical filmek, a Hajlakk, a Megint 17 és a Szerencsecsillag című mozik 25 éves sztárja a sportok szerelmese. Legnagyobb kedvence a baseball, amit régóta lelkesen űz. Olykor meccsekre is eljár, például, hogy kedvenc csapatának, a San Francisco Giants-nek drukkoljon, de külföldi lapértesülések szerint lepett már meg iskolás csapatot azzal, hogy spontán beállt hozzájuk egy meccsre.

Presztízs Magazin

Fernando Alonso
A Forma-1 kétszeres világbajnokáról számos rajongója tudja, hogy hisz a varázslatban. Mármint nemcsak abban, ami rajongói szerint vezetési stílusában rejlik, hanem abban is, amivel bűvészként ő maga is el tudja szórakoztatni nézőközönségét. „Gyermekként két igazán szuper játékot kaptam: egy gokartot és egy varázsdobozt” – árulta el egyszer. Ha pedig épp nem kártyatrükköket gyakorol és tökéletesít, a sztársportoló aktívan tölti szabadidejét. Szinte minden mozgásformát kipróbál, ami egy kicsit is szimpatikus neki, a kedvenceit pedig előszeretettel gyakorolja rendszeresen, legyen szó fociról, vagy kajakozásról.

Justin Bieber
Amikor kiderült, hogy a tinilányok legnagyobb kedvence, Justin Bieber szakított barátnőjével, Selena Gomezzel, mindenki találgatni kezdett, hogy vajon az ifjú titánnak van-e már újabb csinos kiszemeltje. A hírek, pontosabban egy bizonyos fotó nem is váratott sokáig magára: Justint a magyar topmodellel, Palvin Barbarával fotózták le a Victoria’s Secret divatbemutatóján, a backstage-ben. A találgatások persze azonnal megindultak, hogy mi lehet a két fiatal sztár közt, de Barbara gyorsan lehűtötte a kedélyeket: a Twitteren közölte követőivel, hogy Justin és ő csak barátok.

Még nincs értékelve