Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Legyél sztár a hétköznapokban is!

Kurcz Orsi | 2011.06.30. |
Legyél sztár a hétköznapokban is!
Nyárra a kifutók és sztárok legújabb trendjeit ajánlják neked az Il Makiage sminkesei, hogy ismét te legyél a középpontban. A jelszó: légy természetes, de merész! Ne feledd, a hangsúly most a szádon van!

Ha szeretsz a buli középpontjában lenni, és nappal is királynőként kinézni, hát viríts ezen nyáron is, egyszerű, ám annál nagyszerűbb, otthon is könnyedén elkészíthető, ütős sminkekkel. Eláruljuk, mindez nem ördöngösség, hiszen a recept könnyű: a kifutók divatját ajánljuk neked.

Készíts fashion sminket magadnak!
 
Ahhoz, hogy a mindennapokban is úgy tűnjön, mintha a vörös szőnyegről pottyantál volna a városba, csak néhány apró trükkre van szükséged. Az idén nyári trend ugyanis nem több mint a gyönyörűen hangsúlyozott ajkak, és az egészséges, szép bőr. Egy dolog azonban nagyon fontos, akár a strandon pihenős lány vagy, akár a buli-királynő, ne félj erősebb, élénkebb árnyalatokat használni. Szóval kend a nyár színeit bátran az ajkaidra, légy merész, légy igazán bevállalós, hiszen idén a vagány korall és pink ajkak hódítanak!
 
Rúzzsal vagy anélkül?
 
Presztízs Magazin
Nappalra a sztárok is visszafogottabban sminkelik magukat, így neked is a természetes hatású áttetsző szájfényt javasoljuk, lágy csillogással. Este viszont már ne tétovázz intenzívebb színekkel kísérletezni. A rúzs tökéletes felviteléhez íme néhány tanács az Il Makiage-tól: Mindig ügyelj a szimmetriára, ehhez segítségedre lehet egy ehhez megfelelő ecsettel  húzott kontúrvonal. Miután óvatosan megrajzoltad a szád körvonalát, satírozd be az ajkak felületét, s végül erre kerüljön a rúzs, melynek felviteléhez sminkeseink a legszebb hatás eléréséhez ismét javasolják, használj ecsetet! A tökéletes összképhez azonban fontos, hogy a bőröd is szép legyen, hiszen a natúr hatás, és hangsúlyos száj a makulátlan, sima arcon mutat a legjobban. Ehhez, a bőrszínedhez leginkább igazodó alapozóra lesz szükséged, vagy hasonló tónusú színezett hidratálóra. Az alap megkoronázásaként pedig könnyű fényekkel emelhetjük ki a szem és szájkörnyék főbb vonalait, a szemöldök-, és arccsontokat.
 
Minden tekintet a szájra
 
A hangsúlyos ajkak ellenére szeretnéd egy kicsit kiemelni a szemedet is? Óvatosan ezt is megteheted. A fölső kontúrt húzd meg bátran, majd satírozd el, ám az alsó vonalat most ehhez a fashion kompozícióhoz, hanyagold. Tekintetedet ezen kívül természetes hatású barna illetve fekete spirállal teheted még vonzóbbá, de tudod, a szabály most a szemekre, az örök érvényű „kevesebb néha több…”. Hiszen ne feledd, az idei szezonban a szájnak kell lennie a hangsúlyosnak, így ez a smink könnyed, bohókás, igazán izgalmas, és rendkívül csábító lesz a forró nyári éjszakákban.
 
Ha nem hiszed, tégy próbát, mindenki az ajkaidat fogja dicsérni. Légy a nyári bulik sztárja! Amennyiben további tanácsokra lenne szükséged, vagy csak kíváncsi vagy egyéb nyári makeup trendekre, bátran keresd az Il Makiage sminkeseit!
 
Lájkolod?
 
Mostantól már a Facebookon is sminkelhetsz, trendelhetsz, és bulizhatsz velünk! Így keresd: Il Makiage- LM Neoprofessional Makeup!
Még nincs értékelve