Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Tavaszi bőrélénkítés

Nagy Dóra | eleganciaszepsegszalon.hu | 2013.03.26. |
szépségápolás
Tavaszi bőrélénkítés
Mindenkinek szüksége van egy kis felfrissülésre, nevezhetjük újjászületésnek is. A tavasz pont ezt kínálja nekünk, a megújulás lehetőségét, amire lássuk be, a zord téli időjárás után szükségünk is van.

A téli fáradtságot felváltja a tavaszi fáradtság és ez a bőrünkön is nyomot hagy. Elszürkül, erőtlen és fáradt a hámréteg, ami a D vitamin hiányának róható fel, ezért töltsünk minél több időt a friss levegőn. Tavasszal éppúgy, mint a többi évszakban rengeteg gyümölcsöt és zöldséget fogyasszunk, például almát, körtét, sárgarépát, uborkát. Mindig az éppen szezonális gyümölcsök közül válogassunk, mert ezeknek a legmagasabb a vitamintartalmuk. A vitaminokat a szervezetünkbe bevihetjük salátaként vagy turmix formájában, de ne feledkezzünk meg a megfelelő folyadékbevitelről sem, igyunk sok vizet! Nem csak belülről kell hidratálnunk szervezetünket, hanem kívülről is. Ennek érdekében, folyamodhatunk házi praktikákhoz, vagy bevethetjük csodakencéinket. Pár héten belül szembetűnő a változás!
Addig pedig a nők számára segítség lehet egy kellemes színű alapozó vagy BB krém, ezen kívül nagyon jó barátjuk lesz a pirosító is, ami üde színt varázsol az arcukra. Nem kell, hogy erős színe legyen, sőt egy leheletnyi barackos vagy rózsás pír kellemes, bájos és friss megjelenést kölcsönöz.  Nem elhanyagolható, hogy a hatás legyen természetes.
A hölgyek körében idén is hódít a nude sminkelési trend, ami kifejezetten alkalmas hétköznapokra és azok számára, akik a visszafogottabb megjelenést kedvelik. A nude trend a púderes és a föld színeket helyezi előtérbe, a végeredmény pedig a szinte láthatatlan, tökéletes smink. Másik nagy előnye, hogy nagyon egyszerű technikákkal fel tudjuk vinni a különböző termékeket az arcunkra. A lényeg, hogy nem igényel nagy kézügyességet.
Ezek tudatában kezdődhet is a tavasz, most már mindannyian készen állunk a változásokra és a megújulásra. Talán rég elfeledett terveinket is beválthatjuk ebben a reményekkel teli évszakban.

Még nincs értékelve