Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Színezd újra!

Jön a bőrszerű, a barna, a cappuccino és a krémes árnyalat

Forrás: sajtóközleményből | archív | 2013.03.18. |
lakberendezés
Színezd újra!
"Színezd újra, színezd újra! Az életed, ha megfakulna, s ha az égbolt beborulna, ne menekülj, csak színezd újra!" A Magna Cum Laude slágerének szövege tökéletes mottó a 2013-as év lakberendezési trendjéhez. Míg a szélsőséges és harsány árnyalatok leginkább a topdizájnerek kollekciójában kapnak szerepet, az új, semleges, finom színek izgalmas enteriőrökbe rendezve hangolják harmóniára a lelket.

A semleges nem jelentéktelen és nem unalmas. A semleges finom mosoly, a semleges lágy érintés, a semlegesnél minden a helyére kerül anélkül, hogy tudnánk az okát. Ez az idei év lakberendezési trendjének irányvonala.
Életterünk formálása szinte minden esetben önkifejezési forma. Ha azonban az, akkor 2013 mindenki számára a finomhangolás időszaka lesz. Olyasfajta tobzódásoktól mentes, arany középutat kell megtalálnunk önmagunkban és a minket körülvevő térben, aminek része a lágyság, finomság, az inspiratív terek létrehozása.

Presztízs Magazin

A világos és megdöbbentő színek korszaka lejárt, komoly hangsúlyt kapnak a bőrszerű, barna, cappuccino és krémes árnyalatok. Erősödik az oliva, a pirosak egyre narancsosabbak, a sárgák pedig puhábbak, kevésbé sportosak.
Visszatér az Art Deco tiszta formavilága újrahangolt színekkel: galambszürke, lágy lila és zöld felületek találkoznak olyan anyagokkal, mint a makasszár ébenfa, vagy a kifinomult fémek közül a bronz, csiszolt acél és a nikkel.
Ha kiválasztottuk a színeket, akkor a tér formálására keressük a hajtogatott és szobrászati formákat, érdekes textúrákat. Idén a fényes felületek uralják a teret és a hangsúlyt a természet által inspirált motívumok veszik át.
A fentiek mellé további inspirációt szerezhetünk az Art of Home-ból!
 

Presztízs Magazin

Álmaink gardróbja a hálószobában

Amikor elsőre azt halljuk, hogy a gardróbok csúcsa manapság beépített televíziókészülékkel kerül a piacra, sokunknak nem az esztétikum jut eszébe. Hiszen ha szépség és technika találkozik, általában valamelyik oldal háttérbe szorul. Nem így történt a Presotto esetében!

Esztétikum és funkcionalitás

A Tecnopolis szekrényrendszer forradalmasította azt az elképzelést, ahol a kiemelkedő esztétikai megjelenés egyesül a maximális funkcionalitással. A Presotto képes volt létrehozni olyan könnyű, ellenálló, rugalmas és nyomódásmentes szerkezetet, amellyel elkerülhetjük az ilyesfajta bútoroknál fennálló tipikus egyensúlyhiányt.
A Dama TV gardrób-tervezői úgy oldották meg a kábelek elvezetését, hogy azok semmiféle akadályt nem jelentenek a szekrény használata közben. Még a szekrény mélyén nyugvó ruhákat is ki tudjuk venni tévénézés közben.
Ebben a bútorban tökéletesen párosul a természetesség és a legfejlettebb technológia. A lágy tapintású fafelület visszarepít minket egy régen vágyott világba, az ajtóba beépített Loewe televízióval viszont a jövő nyílik meg előttünk.
A Presotto csúcsgardróbja számos olasz és európai gyártó bútorával együtt megvásárolható például az Art of Home Lakberendezési Szalonban, Budaörsön.

Még nincs értékelve