Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Személyes emlékeket várnak a pápai bázisrepülőtér 75. évfordulójára

forrás: mti | 2012.04.10. |
Személyes emlékeket várnak a pápai bázisrepülőtér 75. évfordulójára
Fotókat, tárgyi emlékeket várnak a pápai katonai repülőtér fennállásának 75. évfordulója alkalmából létrehozandó kiállításhoz.

A pápai önkormányzat sajtóreferense kedden elmondta, hogy az önkormányzat és a repülőtét a létesítmény létrejöttének, a pápai repülés kezdetének 75. évfordulója alkalmából közös kiállítást szervez, amelyen fényképek és tárgyi emlékek segítségével szeretnék bemutatni a város életében a megépítésétől kezdődően meghatározó szerepet betöltő repülőtér, illetve repülés történetét a hozzá kapcsolódó katonai hagyományokkal együtt.
    Boros Katalin tájékoztatása szerint a tervezett kiállításra várják azokat a fotókat és tárgyakat, amelyek a repülőtér, az ott szolgált és szolgáló alakulatok munkáját, mindennapjait örökítik meg. Aki szívesen átadná a kiállításra a birtokában lévő emlékeket, juttassa el - képek esetén a készítés időpontjának, a rajta látható esemény és személy(ek) feltüntetésével - május 4-ig pápa önkormányzat polgármesteri kabinetjéhez.
    A 75. jubileumi, háromnapos programot június 29. és július 1. között rendezik meg. A rendezvény még tervezés alatt áll, egy részüknek a város, a többinek a repülőtér ad otthont.

Átlag: 5