Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Borünnep Egerben

R. Szabó Zsuzsa | Csalán Egyesület-Presztízs archív | 2015.07.06. |
Borünnep, Eger
Borünnep Egerben
Az Egri Bikavér Ünnepen négy napig a bor mámorában úszhatnak, tobzódhatnak a jobbnál jobb borokban, kulturális programokban, akik Egerbe látogatnak.
Az Egri Bikavér Ünnep egyik legfontosabb célja, hogy az Egri borvidék borászait megismertesse, közelebb hozza a bort szerető látogatókhoz. A borvidék legjobb pincészetei évről évre megmutatják nedűiket. A nívós fesztiválon nem csupán az Egri Bikavérek, hanem az Egri Csillagok és rozék is jelen lesznek. A borélményt fokozzák az Eger és környékének legjobb, legszínvonalasabb konyhái által készített ételek.
A Dobó térről az Érsekkertbe költözött fesztiválon koncerteken is bulizhatunk. Zenél többek közt az Intim Torna Illegál és a Benkó Dixieland Band. A gyermekek is jól szórakozhatnak, lehetőségük nyílik kisállatokat simogatni és kreatív programokon tehetik próbára kézügyességüket. Meglehetősen izgalmas programok színesítik a Bikavér Ünnepet, a traktoros gyorsulási és szépségversenyen érdemes lesz fényképezni, megörökíteni, ahogyan a borászok és a termelők díszes traktoraikkal elindulnak a Szépasszonyvölgyből. A felvonulás után a Gárdonyi Géza Színház Deák Ferenc utcai szakaszán kezdetét veszi a gyorsulási verseny.
 
Egri Bikavér Ünnep
2015. július 9-12.
 
Még nincs értékelve