Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Kutyabarátság a Művészetek Völgyében

sajtóanyag | Boltresz Attila | 2017.07.04. |
Kutyabarátság a Művészetek Völgyében
Fesztiváloznál, de nem szeretnéd otthon hagyni a kutyádat? Olyan eseményt keresel, ahol a kiskedvencet is szívesen fogadják? Mitől kutyabarát egy fesztivál? Erről olvashatsz a következőkben.
A Magyar Turisztikai Ügynökség támogatásával megvalósuló Művészetek Völgye idén már hivatalosan is kutyabarát fesztivál. A kutyabarát.hu-val közösen indított akció keretében a július 21-30. között megrendezésre kerülő fesztivál 5 helyszínén helyeznek ki folyamatosan itatótálkát és prémium jutalomfalatot a kutyával érkezőknek.
 
Presztízs MagazinA látogatók a kijelölt udvarokban játékban is részt vehetnek: közöttük a Völgy ideje alatt két alkalommal sorsolnak majd nyertest. A nyeremények Művészetek Völgye-ajándékok, kutyabarát.hu ajándékcsomag és prémium kutyatáp csomag, valamint hasonló mintás kutyakendő a gazdinak és a kutyának.
 
„Korábban is szívesen fogadtuk a kutyával érkezőket, és nagy örömünkre szolgál, hogy idén már hivatalosan is a kutyabarát fesztiválok sorába tartozunk. Szeretnénk megmutatni, hogy a kulturális programok és a felelős kutyatartás remekül megférnek egymás mellett. Évről-évre egyre többen hoznak kutyát magukkal a Völgybe; idén is arra biztatunk mindenkit, aki hezitál: nyugodtan látogasson meg minket kutyával!” – mondta el Oszkó-Jakab Natália, program- és marketing igazgató.
 
Presztízs MagazinKutyát a fesztivál alatt az idén sűrűbben és egészen hajnali 5 óráig közlekedő Csigabusz járatain is lehet majd szállítani.
 
"Nagy öröm számunkra, hogy egyre több kulturális, művészeti és zenei fesztivál csatlakozik a kutyabarát filozófiához és nyitják meg kapuikat a kutyások számára” – nyilatkozta Sziládi-Kovács Tibor. „Ennek persze komoly feltételei is vannak: a kutyatulajdonosoknak be kell tartani a 'kutyabarát etikett’ előírásait, hiszen csak így lehet minden látogató számára felhőtlen a kikapcsolódás, és természetesen az előadásokat sem szabad megzavarni” – tette hozzá a kutyabarát.hu alapítója.
 
Kutyabarát udvarok listája a Művészetek Völgyében 2017-ben:
 
Harcsa Veronika Udvar
Momentán Udvar
MOL Nagyon Balaton Panoráma Színpad
Nemzeti Színtér
Fonó Udvar – Kocsor Ház
 
Kutyabarár etikett – ezekre érdemes odafigyelni, ha kutyáddal együtt érkezel a fesztiválra:
 
Kutyádat tartsd pórázon, figyelj rá, hiszen őt is több inger éri, és a tömegben nyoma is veszhet!
Ne hagyd a kutyád egyedül a fesztivál területén: a melegben hőgutát kaphat, de el is tűnhet!
Rendszeresen sétáljatok, mozgasd meg a fesztivál programjaitól kissé távolabb húzódva, hogy ő is ki tudjon kapcsolni egy kicsit!
A koncertekhez soha ne vidd közel, a hangos zene és a tömeg megijesztheti!
Mindig mindenhol szedd fel kutyád után a kutyapiszkot!
Figyelj rá, hogy ne lopkodjon ételt az asztalokról vagy véletlenül nehogy alkoholos italba kóstoljon bele!
Soha ne felejtsd el: ahogy kutyatartóként viselkedsz, az alapján is megítélik a kutyásokat! Légy tekintettel arra, hogy a fesztivál csak kutyabarát, és nem kutyás rendezvény.
 
A részletes programkínálatot ide kattintva megtalálod, jegyek pedig itt vásárolhatók!
Még nincs értékelve