Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

13 okom volt / 4. évad (2020)

Phillip Jeffries | archív | 2020.11.11. |
film, filmajánló, Netflix
13 okom volt / 4. évad (2020)
A Netflix meglehetősen régóta üti a 13 okom volt erős kezdésének egyre kihűltebb vasát, évadról évadra silányabb minőségben. Akad még közönsége ennek a szebb napokat megélt szériának? A rég várt befejezés talán választ ad a kérdésre.
Clay (Dylan Minnette) és osztálytársai immáron végzősök, próbálják kiheverni a Hannah Baker okozta traumákat, több-kevesebb sikerrel. A csapat egy része a tragikus körülmények között elhunyt Montyt (Timothy Granaderos) gyászolja, ezen felül egy rejtélyes telefonáló azzal fenyegetőzik, hogy mindent kitálal az esetről, ugyanis tisztában van vele, hogy az osztály és Clay eltussolta Bryce (Justin Prentice) meggyilkolását…
Az írói székben ülő Rohit Kumar érezhetően nem nagyon tudta, mit kezdjen negyedjére a megfáradt alapanyaggal: igazából annyira semmilyen lett a sorozat befejező évada, hogy nehéz is lehordani. Tulajdonképpen már nem is mondható a szó klasszikus értelmében „rossznak”, annyira súlytalan, hogy csak úgy van, és kész. Ha valaki mindenáron depressziós fiúkat és lányokat akar látni egymást bámulni, nézze meg inkább az első évadot.
 
13 okom volt (13 Reasons Why), amerikai misztikus sorozat, drámasorozat, Netflix
 
Még nincs értékelve