Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

2019: Intergravitációs Odüsszeia

Phillip Jeffries | archív | 2020.02.18. |
film, filmajánló, mozi
2019: Intergravitációs Odüsszeia
Roy McBride (Brad Pitt) apja 20 éve eltűnt, miközben idegen életformák után kutatott az űrben. Halottnak hitték, ám most kapnak egy jelet, hogy talán mégis él, és akár még veszélyt is jelenthet az emberiségre. Fiát, Royt küldik el az űrküldetésre, hogy megtalálja.
A Roy belső monológjaival kísért apokaliptikus drámában nagy szerepet kap az emberiség sorsáról való elmélkedés. Ásítoznak már? Igen, valóban olyan, mintha Pittnek adtak volna egy Interstellar-szerű forgatókönyvet, azzal az utasítással, hogy „mindeközben vágj szomorú arcot!”. Ugyan a fizika szabályainak betartása és a jelenetek közti átkötés elmaradt, de legalább a főszereplő sármjában gyönyörködhetünk. Félreértés ne essék, ha valami jó volt ebben a filmben, akkor az Brad játéka, azonban ez 2019-ben egy kicsit kevés. A hiányos előzetes láttán azt várnánk, hogy a moziban majd minden kiderül, de sajnos ez sem történik meg.
Mindezek ellenére a látvány magával ragad, sőt káprázatos képekkel mutatja be a sci-fi rajongók által jól ismert ismeretlent, ezért aki teheti, csak nagyvásznon nézze meg! Lehetőleg minél nagyobbon.
 
Ad Astra – Út a csillagokba (Ad Astra), brazil-amerikai sci-fi, dráma, 2019
 
Még nincs értékelve