Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Agatha Christie feltámadt

Phillip Jeffries | archív | 2020.05.20. |
Agatha Christie
Agatha Christie feltámadt
Rian Johnson a Star Wars-fiaskója után modern Poirot-történet készítésére szánta el magát, s filmjébe olyan kitűnő szereplőgárdát toborzott, amely mellett nem lehet csak úgy elsétálni.
85. születésnapján a szobájában holtan találják a híres krimiírót, Harlan Thrombey-t. Öngyilkosságot állapítanak meg, ám a késsel elvágott torok módszere gyanússá válik, így egy rejtélyes alak felbérli a híresen jó képességű magándetektívet, Benoit Blanc-t. Az ügy nehéz, hiszen mindenkinek van alibije, ám ezen felül mindenkinek oka is lehetett arra, hogy végezzen a dúsgazdag íróval. A nyomozás előrehaladtával Benoit egyre többet derít ki a vidéken elszigetelten élő család piszkos titkaiból, míg végül sikerül lelepleznie a valóságot a sejtelmes ügyben. Mivel egy krimiíró családot látunk a vásznon, szinte már a krimiolvasás élményét élhetjük át. Rendkívül fordulatos és izgalmas a történetvezetés!
Harlant az Oscar-díjas Christopher Plummer alakítja, örökké drámázó családját pedig hasonló tehetséggel bíró színészek játsszák, úgy, mint Chris Evans, Toni Collette, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Ana de Armas – de a showt egyértelműen a hóbortos Benoit Blanc szerepében tündöklő Daniel Craig viszi.
 
Tőrbe ejtve (Knives Out), amerikai krimi-vígjáték, 2019
Még nincs értékelve