Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Aki beszél a halakkal

Phillip Jeffries | archív | 2019.03.04. |
filmajánló, mozi
Aki beszél a halakkal
Olyan korban élünk, ahol szinte a legutolsó képregényhős is megkapja a maga eredettörténetét, így a megannyi DC-s fiaskó után a Warner úgy döntött, előrántja az Igazság Ligája mozi egyetlen szerethető karakterét a zöldszobából, Arthur Curryt, alias Aquamant.
Arthur (Jason Momoa), a Steppenwolffal lezajlott gigászi csata után csendesen tengeti életét egy ausztráliai kisváros világítótornyában: kivételes képességeit felhasználva bajba esetteket ment, esténként bedob egy sört a faterral, szelfizget a rajongóival – mondhatni, igazi rocksztár. Egy nap azonban atlantiszi múltja utoléri, ugyanis kisöccse, Orm (Patrick Wilson) hadat üzen a szárazföld lakóinak. Arthurnak nincs más választása, el kell fogadnia származását és szembe kell szállnia egykori otthonával.
A szemkápráztató látvány az Avatárt, néhol pedig a Tron számítógépes világát idézi, mely egyértelműen jót tesz a filmnek és feledtetni tudja a kissé lapos és kiszámítható sztorit. Egyértelmű pozitívumként szolgál továbbá, hogy olyan kiváló színészek tűnnek fel a történet során, mint Nicole Kidman, Willem Dafoe vagy Dolph Lundgren.
 
Aquaman (Aquaman), amerikai-ausztrál akció-fantasy, 2018
Még nincs értékelve