Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Amikor kísért a múlt

10 színész, akik megutálták egy híres filmes szerepüket

bogath | Profimédia-Red Dot | 2021.04.12. |
film, filmszerepek, mozi
Amikor kísért a múlt
Van, aki Oscar-díjat kapott az alakításáért, más legendás elődök nyomába léphetett, megint más a mai napig abból a karakterből él. Mégis megutálták a híres szerepüket a cikkben felsorakoztatott színészek, mint a zenekarok a slágereiket, amiket milliomodszorra is el kell játszaniuk.
Daniel Craig és a James Bond
A három leghíresebb James Bond között tartják számon Daniel Craiget Sean Connery és Pierce Brosnan mellett. Először 2006-ban a Casino Royalban alakította a 007-est, ami olyan jól sikerült, hogy a novemberben megjelenő Nincs idő meghalni már az ötödik Bond-filmje. Pedig 2015-ben úgy tűnt, hogy nem folytatja a brit titkos ügynök szerepében. 
– Inkább felvágnám az ereimet – mondta Craig arra, hogy lesz-e belőle újra James Bond. – Túl vagyok rajta, elég volt. Csak annyit szeretnék, hogy végre továbbléphessek.
Úgy tűnik, volt az a pénz, amiért mégis megérte belevágni egy újabb részbe: a hírek szerint 50 millió fontot kaszál a Nincs idő meghalnival.
 
Presztízs MagazinKate Winslet és a Titanic
1998-ban tizennégy Oscar-díjra jelölték a Titanicot, amiből tizenegy kategóriában nyert, és mindkét számban csúcstartó – a jelölésekben a Mindent Éváról című filmmel, a győzelmekben a Ben Hurral és a Gyűrűk Ura: A király visszatérrel holtversenyben. Ki gondolná, hogy minden idők egyik legsikeresebb filmje a női főszereplő, Kate Winslet egyik kínos emlékévé lett? 
– Minden egyes jelenetnél úgy voltam, hogy ne már, ezt így csináltam?! Ó, istenem… – sóhajtozott a színésznő az alakítása miatt. – Az amerikai akcentusom is szörnyű. Mindegyik munkámat nehéz visszanézni, de a Titanic olyan, hogy jézusom, újra szeretném játszani, mert borzasztó.
 
 
 
 
 
Presztízs MagazinSylvester Stallone és az Állj, vagy lő a mamám!
A Rockyval és a Rambóval futott be Stallone, aki hosszú és sikeres pályafutása alatt bizonyította, hogy nemcsak az izomszerepekben boldogul, legalábbis az Oscar című filmben a humoros oldalát is megmutatta. Amikor azonban az akciót és a vígjátékot keresztezni próbálták az esetében, annak nem lett jó vége. Az Állj, vagy lő a mamám!-ban Stallone egy Los Angeles-i zsarut játszik, akinek az anyja hosszabb időre hozzáköltözik, miután egy gyilkossági ügy szemtanúja volt, és ebből bontakoznak ki a vicces bonyodalmak. Stallone viszont nemes egyszerűséggel csak annyit mondott a moziról, hogy „valószínűleg a legrosszabb film az egész Naprendszerben”. 
 
Presztízs MagazinZac Efron és a High School Musical
Fiatalon feltűnt az NCIS-ben és a CSI Miami helyszínelőkben is, de az igazi ismertséget a High School Musical Troy Bolton karaktere hozta meg Zac Efronnak. Látványos mozgásával, megkapó hangjával és a nagymama kedvence pofijával milliószám hódította meg a tinilányok szívét. Visszatekintve azonban Efron számára már nem annyira vonzó Troy karaktere. 
– Néha fenékbe billenteném azt a srácot. Csinált néhány menő dolgot, de attól még csak egy kisgyerek a High School Musicalből” – mondta egykori szerepéről Zac, aki talán emiatt gyúrta élő Ken babára magát, aminek köszönhetően az énekhangjáról a felsőtestére tolódott a hangsúly a Baywatchban.
 
 
 
 
 
 
 
Robert Pattinson és az Alkonyat
Két feltétele van annak, hogy az Alkonyat-filmeket valaki menőnek tartsa: az egyik, hogy a DNS-ében ne az Y-, hanem az X-kromoszóma hemzsegjen, a másik pedig, hogy ne legyen 17 gyertyánál több a szülinapi tortáján. Ha a kettő közül csak az egyik nem teljesül, akkor a tinilányoknak készült vámpírfilm hirtelen kínossá válik. Így érzi a főszereplő, Robert Pattinson is… 
– Edward Cullen a legnevetségesebb személy – mondta híres szerepéről. – Minél többet olvastam a forgatókönyvet, annál jobban utáltam ezt a srácot. Egy 108 éves szűz, szóval biztos van ezen a téren valami problémája.
2021-ben viszont tökös gyerekké válhat Pattinson, ugyanis ő lesz az új Batman.
 
Presztízs MagazinMegan Fox és a Transformers
Minden kissrácnak vannak átalakítható robotautói, én például egy ilyenért cserébe voltam hajlandó lemondani a cumiról háromévesen, amikor életemben először megvesztegettek – köszi, anyu! Aztán ahogy nőnek fel a srácok, a csajok kerülnek az érdeklődés középpontjába, a 2007-es Transformers pedig azért robbant akkorát, mert összehozta a robotautókat és a szexi lányt. Utóbbi Megan Fox volt, aki ezzel a filmmel futott be, de később csúnyán összeveszett a rendezővel, Michael Bay-jel.
– Nem húzhatom le a filmet, mert karriert csinált nekem, de az emberek nyilvánvalóan tudják, hogy nem a színészkedésről szól.
 
Presztízs MagazinDaniel Radcliffe és a Harry Potter
A brit srác, aki örökre a kerek szemüveges boszorkánytanonc marad. Daniel Radcliffe aztán tudna mesélni arról, milyen az, ha beskatulyáznak valakit, ugyanis őt Harry Potterként ismerte meg a világ, és akármit tesz, örökké Harry Potter marad. Persze sok mindent köszönhet a szerepnek Radcliffe, utólag mégis azt mondja, bár feledésbe merülne az alakítása, mert szerinte borzasztóan rosszul játszott. 
– Egyszerűen csak nem vagyok jó benne. Utálom… – fakadt ki. – A játékom nagyon egysíkú, és látom, hogy öntelt lettem. Amit pedig szerettem volna megmutatni, az nem jött át. A legjobb filmem az ötödik, a Harry Potter és a Főnix Rendje, mert látok benne fejlődést.
 
 
 
 
 
 
 
Presztízs MagazinChanning Tatum és a G. I. Joe
A legtöbb fiúgyerek vágyott egy G. I. Joe babára az 1990-es években, hiszen a legmenőbb akciójáték volt. Channing Tatum is azok közé a srácok közé tartozott, akik kiskorukban kedvelték a karaktert, később aztán ő maga is szerepet kapott egy köré épülő filmben, a G. I. Joe: A kobra árnyékában. Ezt felnőtt fejjel azonban már nem tartotta olyan menő dolognak. 
– Őszinte leszek, elmondhatatlanul utáltam azt a filmet – jelentette ki Tatum. – Rám erőszakolták, hogy csináljam meg. A forgatókönyv csapnivaló volt, és én nem akartam olyan munkát elvállalni, ami egy: borzasztó, kettő: nem is igazán tudtam, hogy akarok-e G. I. Joe lenni.
 
 
 
 
 
 
 
Presztízs MagazinKatherine Heigl és a Felkoppintva
A 2007-es vígjáték arról szól, hogy van egy naplopó, semmirekellő srác, akit Seth Rogen alakít, meg egy karrierista, túlságosan is komoly csaj, Katherine Heigl, akik egy szórakozóhelyen találkoznak, egyéjszakás kalandba keverednek, aminek terhesség lesz a vége. Katherine utólag erős szavakkal beszélt a filmről, és nem pozitív értelemben. 
– Egy kicsit szexista volt – állapította meg. – Házsártosnak, humortalannak és prűdnek ábrázolja a nőket. Nehéz volt dolgoznom, több indok miatt is. Folyton panaszkodnom kellett, nem értem, miért volt Alison ilyen antipartiarc. Miért így ábrázolják a nőket? 98 százalékban szuper élmény volt, de nehéz volt kedvelnem a filmet.
 
Presztízs MagazinMiley Cyrus és a Hannah Montana
Napjaink egyik legnépszerűbb celebe az amerikai énekes- és színésznő, aki annak idején a Disney csatornán sugárzott Hannah Montana sorozat sztárjaként lett ismert. Azóta felkerült már a Time magazin 100 legbefolyásosabb emberének a listájára, valamint a Forbes 100 híresség listáján a 13. helyen végzett. Egyszóval: gigasztár. Miley Cyrus azonban többször nyilatkozott arról, hogy mennyire nem szerette a tinisztárt alakítani az út elején. 
– Úgy kellett kinéznem, amilyen nem vagyok, és valószínűleg ez okozott is nálam egy kis testképzavart – árulta el. – Minden nap nagyon szépre sminkeltek, aztán amikor nem voltam a műsorban, úgy éreztem, ki a fene vagyok én.
 
Még nincs értékelve