Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Átmeneti látványorgia

Phillip Jeffries | archív | 2019.07.25. |
film, filmajánló, mozi
Átmeneti látványorgia
A Marvel nagyot robbantott a tavalyi Végtelen Háborúval, akkora volt ez a robbanás, hogy még nekik is nehéz visszatalálni az általuk már oly’ rég óta taposott eredeti szuperhős-vonalra. Immáron végre női főszereplővel az élen, idei első filmjükkel érezhetően nagyon igyekeztek megteremteni az ellentáborban nagy rajongásának örvendő Wonder Woman marveles alternatíváját.
Az eredmény felemás lett ugyan, de szerencsére még mindig a stúdióra jellemző könnyed hangvétellel. A történet szerint a pilóta Carol Danvers (Bire Larson) a 90-es években egy közel végzetes baleset következtében, emlékeit vesztve a földönkívüli rendfenntartó Kree és az alakváltásra képes Skrull birodalom végeláthatatlan háborújában találja magát. Újdonsült képességekre szert téve elhatározza, hogy véget vet a harcoknak, és békét teremt.
Sokat dob a filmen, hogy a néhány film óta parkolópályára rakott Nick Fury (Samuel L. Jackson) és Coulson ügynök (Clark Gregg) is visszatérnek, nem is kis szerepekben. Hiába azonban a sok jól megírt karakter, ha a sztori nagy részben döcög, „bosszúállós” mércéhez mérve pedig egyenesen súlytalan. Egyszer nézős látványfilmnek elmegy a Marvel Kapitány, 20 filmmel a hátunk mögött ez azonban egy kicsit már kevés.
 
Marvel Kapitány (Captain Marvel), amerikai akciófilm, sci-fi, 2019
 
Még nincs értékelve