Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Az első

Phillip Jeffries | archív | 2019.08.12. |
film, filmajánló, mozi
Az első
Hollywood egészen régen termelt ki egy igazán klasszikus, zsigeri tinidrámát, úgyhogy éppen itt volt az idő egy újabb eljövetelre. Pár éve még tele volt a filmes paletta hasonló young-adult tini-kreálmányokkal, azonban a stílus szép lassan kikopott a köztudatból. A kérdés tehát adott: akad még közönsége egy ilyen filmnek 2019-ben?
A sztori Tess életét követi nyomon, aki példás tanuló, kötelességtudó lánya szüleinek, és hűséges barátnője egy kedves fiúnak, aki hamarosan követi őt az egyetemre. Az ambiciózus Tess (Josephine Langford) gondosan cenzúrázott világa teljesen kinyílik, amikor betoppan az életébe a titokzatos és lázadó Hardin Scott (Hero Fiennes-Tiffin). Hardin mágnesként vonzza a lányt, aki arra kényszerül, hogy megkérdőjelezzen mindent, amit saját magáról és a világról tudott. Ismerős? Nekem is.
A film Anna Todd azonos című ifjúsági regényéből készült, és amint az látható, meg sem állt a nagyvászonig. Igazából annyira semmilyen lett, hogy nehéz igazán lehordani, tulajdonképpen nem is mondható a szó klasszikus értelmében „rossznak”, csak úgy van és kész. Ha valaki mindenáron szép fiúkat és lányokat akar egymáshoz simulva bámulni, keressen inkább valami régebbit. Például az Alkonyatban vannak vámpírok. Az már valami, nem?
 
Miután (After), amerikai romantikus dráma, 2019.
 
Még nincs értékelve