Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Az Esernyő Akadémia / 2. évad (2020)

Phillip Jeffries | archív | 2020.11.10. |
film, filmajánló
Az Esernyő Akadémia / 2. évad (2020)
Akár azt is mondhatnánk, itt az új Öngyilkos Osztály, Watchmen, Különleges Úriemberek Szövetsége, HA/VER – napokig sorolhatnám a hasonlóan tragikus, beteges képregénytörténetek filmes/sorozatos feldolgozásait. Ám most Az Esernyő Akadémia mégsem illeszkedik a sorba teljesen.
Az elsőre X-Men-szerűnek ható sztori szerint egy kőgazdag férfi, Sir Reginald Hargreeves örökbe fogad hét, nem mindennapi képességgel rendelkező gyermeket még kisbabakorukban, így alkotva meg a Föld legrendellenesebb szupercsaládját. A különleges nebulók hozzájuk illő kiképzést kapnak az úr hatalmas birtokán, nemsoká pedig meg is alapítják saját csapatukat, az Esernyő Akadémiát. Több mint egy évtizeddel később azonban, mikor már felnőttek, kénytelenek újra találkozni, apjuk, a Sir ugyanis meghal, így a hagyaték rendezése és a temetés megszervezése rájuk marad – meg persze egy hatalmas rejtély megoldása is…
Fogyasztható fantasy-szuperhősdráma, nem éppen a klasszikus formában, mégis minden perce hat valahogyan a nézőre. A sztori nem tipikus happy enddel zárul, csak egy kis oldás van a végén, de éppen ez ad neki művészi keretet. Aki szereti a maszkos igazságosztókat, de unja a Marvelt és a DC-t, tehet vele egy próbát.
 
Az Esernyő Akadémia (The Umbrella Academy), amerikai akció-vígjáték, kalandfilmsorozat, Netflix
Még nincs értékelve