Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

The Boys / 2. évad (2020)

Phillip Jeffries | archív | 2021.01.22. |
Amazon, film, filmajánló
The Boys / 2. évad (2020)
A The Boys a klasszikus Watchmen narratíváján szörfözve eredetileg még egy egyszerű szuperhős-paródiának indult, azonban végül sokkal többé nőtte ki magát: az erős, mindent megkérdőjelező, fogyasztóellenes kritikai hangvétele szerencsére nem változott az új évadban sem. Az alapkoncepció egy őrültebbnél őrültebb figurákból álló szuperhősellenes csapat mindennapjait hivatott bemutatni, akiknek feltett szándékuk, hogy leszámoljanak a világban mindenhol jelenlévő, különleges erővel rendelkező „hősökkel”.
A sztori ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt, az aktuális részek is kegyetlen görbe tükröt mutatnak társadalmunk felé. Mind a DC, mind a Marvel, mind pedig a futószalagon érkező értéktelen hollywoodi blockbusterek megkapják a magukét. Bravúros dramaturgia, érdekfeszítő agymenések és kendőzetlen szókimondás – ez a The Boys kőkemény világa.
Presztízs MagazinNagyszerű kikapcsolódás, nem csak a képregényfilmek és a kemény történetek kedvelőinek. Kevés sorozat enged meg magának ilyen bátor, önfeledt, intelligens humort és szerencsére a 40 perces részek tökéletes játékidőbe sűrítik a sorozat értékeik. Ugyan néhol egészen explicit hangnemet tud megütni, tökéletes élményt nyújthat a fiatalabb és az idősebb korosztálynak egyaránt. 
 
 
 
The Boys (The Boys), amerikai akciósorozat, 2020, Amazon
Még nincs értékelve