Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A csalás művészete

Phillip Jeffries | archív | 2019.09.06. |
film, filmajánló, mozi
A csalás művészete
Megérkezett Rebel Wilson tucatfilmjeinek újabb darabja, és ezúttal nem kisebb nevet, mint Anne Hathaway-t sikerült maga mellé szerződtetnie Csaló Csajok című vígjátékába. Nevetni mindenesetre nem sokat fogunk, maximum a már előzetesben látott poénokon.
Elég egy keserédes történet, egy legördülő könnycsepp vagy egy megrebbentett szempilla, mindegy, hogy valaki arisztokrata, milliomos, üzletember vagy éppen Szilícium-völgyi hipszter, kinyílik a szíve és a pénztárcája, ha egy elesett nőről van szó. Lonnie (Rebel Wilson) és Josephine (Anne Hathaway) szélhámosok, mindketten hiszékeny és gazdag férfiakból élnek, hasonlóságaik azonban itt véget is érnek. Lonnie szabad szájú és rámenős, Josephine pedig inkább finom eleganciájával hódítja meg gyanútlan áldozatait. A fényes Riviérán azonban csak egyiküknek van hely, így megmérkőzni kényszerülnek egymással… De vajon jó ötlet ellehetetleníteni egymást, mintsem egyesíteni az erőket és még nagyobbat kaszálni? Mi történne, ha feltűnne valaki náluk is rafináltabb?
A klasszikus, 1988-as Riviéra vadorzóit nemcsak hogy leporolták és nőkre cserélték a főszereplőket, de megpróbálták egyenesen a két színésznőre szabni történetét. Kár, hogy Wilson humora legtöbbször csak a termetes testsúlyára korlátozódik. Kihagyott ziccer!
 
Csaló csajok (The Hustle), amerikai vígjáték, 2019
Még nincs értékelve