Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Egy gyilkos elméje

Phillip Jeffries | archív | 2019.09.06. |
film, filmajánló, mozi
Egy gyilkos elméje
Úgy tartják, Amerika talán leghírhedtebb sorozatgyilkosa, Ted Bundy karizmatikus, tájékozott, és rendkívül megnyerő volt, a róla szóló film pedig szerencsére nem a gyilkosságairól, hanem egyszerűen magáról az emberről szól. És nem utolsó sorban Zac Efron lenyűgöző alakításáról.
1969-ben járunk. Ted (Zac Efron) egy őrjítően jóképű és okos srác, Liz Kloepfer (Lily Collins) az egyedülálló anya pedig képtelen ellenállni a sármjának. Az ember elképzelni sem tudna ideálisabb srácot Tednél, így nem meglepő, hogy hamarosan bele is szeret. Ahogy telik az idő, úgy tűnik, a pár mesébe illően boldog életet él, de aztán ennek hirtelen vége szakad, mikor Bundyt bekasznizzák, és vérfagyasztó gyilkosságokkal vádolják meg. Liz eleinte csak aggodalommal szemléli a történteket, aztán egyre jobban hatalmába keríti a paranoia, hogy álmai férfija valójában egy kegyetlen pszichopata. A sorra előkerülő bizonyítékok fényében kénytelen lesz szembenézni magával, Teddel és az egész világgal, ami összeomlani látszik körülötte.
Az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány Ted Bundy személyes, szívbemarkoló történetét meséli el, néhol döcögősen és talán a kelleténél lassabban, de mindenképpen figyelemre méltó módon. Kár, hogy a film nem kap elég reflektorfényt, ugyanis nagyon megérdemelné.
 
Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány (Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile), amerikai thriller, 2019
Még nincs értékelve