Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Egy nem túl új élmény…

Phillip Jeffries | archív | 2019.09.06. |
film, filmajánló, mozi
Egy nem túl új élmény…
Disney bácsi beletenyerelt a tutiba, mikor (lassan már 10 éve!) elkezdte gyártani híres meséinek élőszereplős változatait. A kérdés persze minden egyes alkalommal felvetődik: szükségünk van ezekre a filmekre? Terítéken lévő történetünk, az Aladdin sem menekülhetett hát a „realizálástól”.
A sztorit kívülről fújjuk: egy nap Aladdin (Mena Massoud) a szegény suhanc kezébe egy olyan mágikus Dzsinn (Will Smith) kerül, aki képes valóra váltani a fiú három kívánságát. Aladdin leghőbb vágya, hogy szerelmével, Jázmin hercegnővel (Naomi Scott) lehessen, ám a gonosz Dzsafar (Marwan Kenzari) minden számításukat keresztül húzhatja.
Presztízs MagazinAz egyértelmű, hogy Robin Williams 1992-es Dzsinnje megismételhetetlen performansz volt, a mostani megítélése pedig nagyban függ attól, mennyire bírjuk Will Smith stílusát, ugyanis a színész – mint általában – itt is inkább magát játssza, mint a sokrétű szellemet. A film többi része teljesen átlagos, mondhatni „szokásos” Disney-feldolgozás – se nem nyerünk, se nem veszítünk, ha beülünk rá.
Még nincs értékelve