Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Folytatódik a játék

Phillip Jeffries | archív | 2020.04.28. |
film, filmkritika, mozi
Folytatódik a játék
De nem akármilyen játék – az, amely beszippantja fantáziavilágába a játékosait, a legendás Jumanji. Ismerjük a sztorit kívülről-belülről, vajon a harmadik rész képes még valami meglepőt mutatni? Az előző epizódból megismert barátok akaratuk ellenére visszakerülnek a megmérettetés következő pályájára, de a felállás már egész más, mint legutóbb: Spencert beszippantja a program, s három régi haverja természetesen kötelességének érzi, hogy megpróbálja őt kimenteni.
Azt hiszik, az ismerős terepen könnyen boldogulnak majd, de nem számolnak azzal, hogy néhány új játékos mindent megváltoztathat. Spencer nagyapja (az öreg motoros Danny DeVito) és annak nyugdíjas haverja (a még öregebb Danny Glover) is követi őket. Az avatárok (Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan) összekeverednek, ezzel párhuzamosan a tét is emelkedik: a dzsungel mellett ezúttal havas, zord hegyeken és forró sivatagban kell megoldaniuk a halálos feladatokat, ráadásul már a startvonalnál kiderül, ezúttal egy játékos nem kerülhet ki élve a játékzónából.
2017 egyik legnagyobb mozis meglepetése volt a Jumanji 2, amely négy főszereplőjének, akció, fantázia és vígjáték tökéletes arányú keverésének, és persze a Robin Williams-féle alapötletnek köszönhetően hatalmas nézettségre tett szert. Dwayne Johnson pillanatnyilag a világ egyik legszórakoztatóbb színésze, Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan pedig nagyszerű csapat, szóval az idei Star Wars mellett abszolút helytálló kaland lehet ez a mese – főleg, hogy azt rebesgetik, ez lehet Jack Black utolsó nagyjátékfilmje.
 
Jumanji – A következő szint (Jumanji: The Next Level), amerikai családi kalandfilm, 2019
 
Még nincs értékelve