Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Három a hibbant-szigeti igazság

Phillip Jeffries | archív | 2019.06.25. |
film, filmajánló, mozi
Három a hibbant-szigeti igazság
Ez a hónap abszolút az animációs filmeké, ugyanis nemrég került moziba a Dreamworks „Pixar-meséjének” záródarabja (?), az Így neveld a sárkányodat 3. Ugyan az igazi nagyágyú a 2010-es első felvonás volt, retrospektív szemmel nézve Hablaty második kalandja is megállta a helyét, mi több, nagyban hozzájárult, hogy a sárkányos filmsorozat abban a státuszban legyen, amiben most van. Hogy hogyan sikerült a könnyes búcsú? Hát könnyesen.
Egy évvel járunk az előző epizód eseményei után. A törzs, Hablaty vezetésével folytatja a sárkányok kimentését, melynek „köszönhetően” a falu erősen túlnépesedik. Hablaty elhatározza, hogy felkutatja azt a misztikus világot, ahol a szárnyas lények békében élhetnének anélkül, hogy bárki megzavarná őket.
A sorozat erőssége mindig is a főszereplő fiú és a sárkánya barátsága volt, és az, hogy Fogatlan mellé beemeltek egy leányzó sárkányt, ami végleges változásokat hoz Hablaty életében. Látványban lehengerlő, lezárása pedig olyannyira szívszorító, hogy ember legyen a talpán, aki nem ereszt el egy-két könnycseppet a látottak után. Így kell elereszteni egy szériát!
 
Így neveld a sárkányodat 3 (How to Train Your Dragon: The Hidden World), amerikai animációs film, 2019
Még nincs értékelve