Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Hollywoodi újratervezés

Itt az idő visszatérni a mozikba, mutatjuk a legjobban várt filmeket!

Bogáth Patrik | archív | 2020.10.13. |
film, Hollywood, mozi
Hollywoodi újratervezés
A filmes világ is a koronavírus-járvány legnagyobb vesztesei közé tartozik, hiszen a mozik világszerte bezárták kapuikat, így rengeteg kasszasikerrel kecsegtető alkotás maradt bemutató nélkül. Becslések szerint ötmilliárd dolláros veszteség érhette a filmipart, de mi most arra fókuszáltunk, hogy a tavasszal elmaradt filmeket mikor pótolják. A nyártól kezdődően valóságos mozicunami vár ránk, mutatjuk a járvány miatt elhalasztott legizgalmasabb filmek bemutatóinak új időpontjait.
Top Gun: Maverick 
Hihetetlen, de már 34 év eltelt azóta, hogy Maverick és Iceman rivalizálásából kiderült, ki a legjobb vadászpilóta. Tom Cruise és Val Kilmer legendás filmje végre megkapta a várta várt folytatását, ráadásul mindkét főszereplő visszatér a Top Gun második részében. A sztori középpontjában ezúttal is a Cruise által alakított Mitchell Maverick áll, aki hiába az egyetlen, aki három ellenséges gépet is kilőtt az elmúlt negyven évben, ahelyett, hogy kétcsillagos admirális lenne, még mindig csak százados. Eredetileg már a nyár közepén megnézhettük volna, miért alakult így a pályafutása, de a járvány még a Top Gunt is jégre tette. Sebaj, december 23-án már tényleg mozikba kerül, és szuper karácsonyi ajándék lesz!
 
Presztízs MagazinSzellemirtók – Az örökség
Egy másik kultikus film is folytatást kap: a Szellemirtókat 1984-ben mutatták be, és generációk nőttek fel rajta. Annak idején négy elszánt fickó vette fel a harcot a New Yorkot kísértő szellemekkel, és a speciális plazmafegyvereikkel visszaküldték őket oda, ahonnan jöttek. Azóta senki sem látta újra a kis zöld vagy nagy lila, a falon is áthatoló, gyilkos humorú szörnyeket. Egészen mostanáig… Szerencsére az egyik szellemirtó unokája megtalálja a pincében a nagypapa poros-pókhálós felszerelését, beindítja a régi járgányt, és elindul, hogy rendre utasítsa a hívatlan vendégeket. Júniusban már rágcsálhattuk volna a popcornt közben, de a bemutató már csak jövőre lesz: 2021. március 5-én.
 
Presztízs MagazinWonder Woman 1984 
A harcos amazon történetét már jól ismerhetik a képregényadaptációk rajongói, hiszen Wonder Woman karaktere egy önálló film mellett a Batman Superman ellenben és Az Igazság Ligájában is feltűnt. Gal Gadot tehát már negyedszer bújik a szupererős világmegmentő szerepébe, az pedig a film címéből is kiderül, hogy a cselekmény 1984-ben játszódik. Wonder Woman a hidegháború idején kémnek szegődik, hogy levadássza a Szovjetunió legkegyetlenebb ügynökét. Ekkor azonban még nem sejti, hogy az ellenség is toborzott néhány emberfeletti erővel bíró katonát… A DC-univerzum legújabb kalandját eredetileg júniusban láthattuk volna, de most várnunk kell a nyár végéig: az amerikai bemutató időpontja augusztus 14.
 
Presztízs Magazin007 Nincs idő meghalni
A legújabb James Bond-film plakátjain az szerepelt, hogy áprilistól a mozikban, ám mint tudjuk, „ember tervez, Isten végez”. Daniel Craig az ötödik és egyben az utolsó alkalommal játssza el a legendás 007-es ügynököt, a film bemutatójának új dátuma pedig november lett, hazánkban egész pontosan 19-e. A sztori szerint Bond már otthagyta a titkosszolgálatot, és élvezi az életet Jamaicán. Nyugalmának azonban vége szakad, amikor felbukkan régi barátja, a CIA-s Felix Leiter, és a segítségét kéri. A cél egy elrabolt tudós megmentése, ám a küldetés a vártnál sokkal kockázatosabbnak bizonyul, és Bond egy veszélyes technológiát birtokló, titokzatos gonosztevő nyomába ered.
 
 
 
 
 
 
 
Presztízs Magazin
 
Fekete Özvegy
Természetesen a filmes világot az elmúlt tíz évben uraló Marvel sem állt le, és 2020 egyik legnagyobb dobásaként a Fekete Özvegyet küldi a mozikba. Ebben a Bosszúállók-sorozatból megismert Natalia Romanova előzménytörténetével ismerkedhetünk meg, a főszereplő pedig a szereppel már eggyé vált gyönyörű Scarlett Johansson. Az eredetileg májusi debütálásra készült filmben a Fekete Özvegynek a saját életét mentve szembe kell néznie kémes múltjával és családi kötelékeivel, amelyeket már jóval azelőtt felbontott, hogy Bosszúállónak állt volna. Az akciódús thriller a járvány utáni újratervezés eredményeképpen féléves csúszással, azaz november 5-én kerül a mozikba. 
 
Presztízs MagazinFree Guy
2020 egyik legnagyobb filmes kísérlete a Free Guy, amelyben a főszereplő Ryan Reynolds egy olyan világban él, mintha egy videojáték univerzuma kelt volna életre. A banki alkalmazott hozzászokott, hogy a különböző játékosok karakterei rohangálnak körülötte, de amikor megakadályoz egy bankrablást, és felveszi a rabló VR-szemüvegét, egyik pillanatról a másikra ő is játékossá válik, majd veszélyes helyzetekbe keveredik. Lényegében összemosódik a filmben a valóság és a virtuális valóság, amivel az előttünk álló évek egyik legfontosabb kérdését piszkálja meg, persze a Ryan Reynolds-mozikra jellemző humorral. Július elején már jókat nevethettünk volna rajta, de ezzel várnunk kell december közepéig.
 
Presztízs MagazinA titkos kert
Megvan a sztori, amiben egy rossz sorsú kislány a nyúlüregbe bújva átesik Csodaországba? Na, A titkos kertben nincsen nyúl, Csodaország helyett viszont ott van a címben is szereplő titokzatos kert, ahol megannyi csoda vár a főhősre. Frances Hodgson Burnett írónő klasszikus ifjúsági regényét már korábban is megfilmesítették: először 1949-ben, majd 1975-ben és 1987-ben, legutóbb pedig 1993-ban. A 2020-as adaptációt Colin Firth viszi a hátán, aki az indiai kolerajárvány miatt árván maradt tízéves kislány távoli rokona. Sosem találkoztak előtte, mégis Archibald bácsi lesz a gyám, akinek a féltve őrzött kertjében nagy kalandok várnak Mary-re. Áprilisban már látnunk kellett volna, de a titkokra majd csak augusztus közepén derülhet fény.
 
Presztízs MagazinNő az ablakban
Eredetileg 2019 őszétől vetítették volna az A. J. Finn 2008-as, azonos című regénye alapján készült filmet, de mivel a tesztközönség nem a várt reakciót adta rá, úgy döntöttek, hogy elhalasztják a bemutatót, és kicsit átdolgozzák a történetet. Az új időpont 2020 májusa lett volna, akkor viszont a járvány szólt közbe, így jelen állás szerint decemberben kerülhet mozikba a film. Pazar színészgárda – benne az Oscar-díjra jelölt Amy Adams, az Oscar-díjas Gary Oldman és Julianne Moore – kelti életre a bestseller regényt, amelyben a gyermekpszichológus Anna Fox a lakása ablakából kémleli a környéket. A szomszéd nő rövidesen eltűnik, Anna pedig bűntényre gyanakszik. Amit látott, az fenekestül felforgatja az amúgy is korlátok közé szorult életét.
 
Még nincs értékelve