Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Látnod kell

Phillip Jeffries | archív | 2020.06.14. |
film, filmajánló, mozi
Látnod kell
Mind attól félünk a legjobban, amit nem látunk, hiszen nem ismerjük, és nem tudhatjuk, árt-e nekünk vagy sem. Erre a gondolatra épül Leigh Whannell A láthatatlan ember című filmje, amely egy igencsak kreatív, bár közel sem hibátlan pszichológiai horror lett.
A világhírű tudós, Adrian (Oliver Jackson-Cohen) és felesége, Cecilia (Elizabeth Moss) kapcsolata régóta nem felhőtlen, így Cecilia testvére segítségével, egy éjszaka közepén elszökik a férjétől. A tragikus események következtében Adrian öngyilkos lesz és a nőre hagyja összes vagyonát. Az asszony gyanakodni kezd, hogy Adrian valójában csak megjátszotta a halálát és még mindig jelen van az életében. Hátborzongató esetek történnek vele, később szeretteit is kezdi elveszíteni – párhuzamosan a józan eszével. Cecilia elméjének bomlását senki sem akarná két órán keresztül nézni, annál magasabban van az átlag néző ingerküszöbe. Szerencsére a film tele van váratlanabbnál váratlanabb fordulatokkal, remekül időzítve. A veterán színésznő rendkívül jól hozza a zavarodottság és a téboly minden fokozatát, már csak emiatt is érdemes lehet jegyet váltani az alkotásra.
Ugyan kissé ellentmondásosra sikeredett A láthatatlan ember, de még így is igen izgalmas és félelmetes film került a mozikba.
 
A láthatatlan ember (The Invisible Man), sci-fi, horror, thriller, 2020
 
Még nincs értékelve