Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Legyen újra hó

Phillip Jeffrie | archív | 2020.04.06. |
Legyen újra hó
A Jégvarázs első része hatalmas győzelmet hozott a Disney-nek 2013-ban. Egyrészt a minden idők egyik legnagyobb bevételét magáénak tudó animációs film lett, másrészt bizonyította, hogy nem csak a Pixar tud milliárdos mozikat alkotni. Az első rész különleges története Elza és Anna egymásra találásáról mindenkit magával ragadott, nem beszélve a szenzációs dalokról. Na, de vajon a mostani folytatás felér-e az elődjéhez?
A folytatásban Arendelle népét rejtélyes természeti események veszélyeztetik. Az első részben megismert mindig optimista Anna, nővére, a függetlenedni vágyó Elza, a bohókás Kristoff, na meg persze Olaf, a vicces hóember újra összegyűlnek, és veszélyes utazásra indulnak, hogy fényt derítsenek a titkos, pusztító erő forrására.
A mese igencsak komolyra és sötétre sikeredett. Fő témája a minden eddiginél aktuálisabb és fontosabb globális felmelegedés körül forog, a természet szellemek dühének metaforájában jelenik meg, akik az emberi gyarlóság miatt lesznek mérgesek és büntetik élhetetlen időjárással a valaha idilli erdőt. Akik szerették az előző részt és kíváncsiak, honnan ered Elza varázsereje, vagy csak megint szórakozni szeretnének Olaf szeleburdiságán, mindenképp menjenek el a moziba!
 
Jégvarázs 2. (Frozen 2), amerikai animációs vígjáték, kalandfilm, musical, 2019
 
Még nincs értékelve