Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A maszk mögött

Phillip Jeffries | archív | 2019.07.31. |
film, filmajánló, mozi
A maszk mögött
Jordan Peele rendező 2017-ben került komolyabb rivaldafénybe, ráadásul egyből az első (horror!) filmjével. A Tűnj el! akkorát ment, hogy végül egy Oscart is bezsebelt, és szinte instant kultfilm vált belőle. Mikor kikiáltanak valakit csodagyereknek, annak mindig nehéz a következő lépés, de Peele szerencsére ügyesen vette az akadályt. Bár a Mi jóval elemeltebb elődjénél, mozirajongóknak így is kötelezően ajánlott!

Egy traumáktól sújtott afroamerikai család, elmenekülve a gondoktól, a nagyszülők hétvégi házában tölti a szünidőt. A csapat minden tagja örül a pihenésnek, kivéve az anyukát, akire „fekete felhőként” ereszkednek le a gyerekkorához köthető, nyugtalanító emlékek. Csakhogy a rémálomból egyik pillanatról a másikra valóság lesz: a ház ajtajában egy négyfős család jelenik meg, mely kiköpött mása a már bent tartózkodóknak…

Zavarba ejtő utazás a lélek legmélyebb bugyraiba, összetett, baljós szimbolikával. Úgy a képi megvalósítás, mind a színészi játék bámulatos, az élmény garantáltan velünk marad egy ideig. Csak erős idegzetű nézőknek!

 

Mi (Us), amerikai horror, thriller, 2019

 

Még nincs értékelve