Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Még mindig halálos

Phillip Jeffries | archív | 2020.01.27. |
film, filmkritika, mozi
Még mindig halálos
Nyolc film után – melyek csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak a mozikba világszinten – a méltán híres Halálos Iramban-sorozat bemutatja első spin-off filmjét, melyben a közönségkedvenc Luke Hobbs (Dwayne Johnson) és Deckard Shawn (Jason Statham) kapták a főszerepet.
Mióta a titkosügynök Hobbs és az egykori brit kommandós Shaw összecsaptak 2015-ben, a tesztoszterontól fűtött páros sorra osztogatta egymásnak az egysorosokat és a pofonokat. Most azonban kénytelenek félretenni nézeteltéréseiket, ugyanis egy kibergenetikusan felturbózott anarchista (Idris Elba) megkaparint egy alattomos biofegyvert, amely örökre megváltoztathatja az emberiséget. Ha mindez nem lenne elég, feltűnik a színen Shaw húga, az egykori MI6 ügynök (Vanessa Kirby), így a trió együttes erővel szállhat szembe az ádáz ellenséggel.
A Hobbs és Shaw egészen új dimenziót hoz a Halálos Iramban univerzumba, és hajmeresztő ütemben száguld Los Angelestől Londonig, Csernobil mérgező pusztaságától Szamoa színes forgatagáig. Adrenalin-függőknek bátran ajánlott alkotás.
 
Halálos iramban: Hobbs & Shaw (Fast & Furious: Hobbs & Shaw) amerikai akciófilm, 2019
 
Még nincs értékelve