Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Miss Hollywood

Scarlett Johanssontól Natalie Portmanig, avagy a tíz legszexibb színésznő

B.P. | Profimédia-Red Dot | 2021.01.20. |
Miss Hollywood
A filmvilág mindig is hemzsegett a gyönyörűbbnél gyönyörűbb nőktől. Megkerestük Marilyn Monroe utódait, azaz a jelenkor legdögösebb hollywoodi színésznőit. A listát könnyű lenne bővíteni, és a top 10-en belül is lehetne vitatkozni a sorrenden, de bárcsak minden vita ilyen édes volna!
1. Scarlett Johansson
Amikor a szépség és a tehetség találkozott, akkor született meg Scarlett Johansson. Nem véletlen, hogy a 35 éves, dán származású színésznő Hollywood egyik legnépszerűbb alakja, akinek legismertebb karaktere Natasa Romanoff orosz titkosügynök, azaz a Fekete Özvegy a Marvel-filmuniverzumból. Johansson azonban még 1998-ban a Suttogóval alapozta meg karrierjét, amely során kétszer is karnyújtásnyira volt az Oscar-díjtól. Van egy gyanúnk, hogy a jelölések után előbb-utóbb szobrocskával a kezében sétálhat majd végig a vörös szőnyegen. Mindenesetre nem csodálkozunk rajta, hogy a divatiparban is foglalkoztatottnak számít.
 
Presztízs Magazin2. Amber Heard
Sokak szerint az egyik legszebb nő a világon, és a mi hollywoodi toplistánkon is előkelő helyet foglal el. Angol, ír, skót, walesi és német felmenőkkel is rendelkezik a Texasban született és ott is felnőtt 34 éves szépség, aki 2011-ben a Rumnapló című filmmel futott be. A munka-magánélet egyensúlyra törekedve azon a forgatáson nemcsak színészként szárnyalt, hanem ott ismerkedett meg a főszereplő Johnny Depp-pel, akivel aztán 2017 januárjáig egy párt alkotott. Szokták mondani, hogy az igazi szépség a bensőből fakad, ám egy ilyen csinos nő esetében nehéz elhinni, hogy belül lehet még szebb is. De Heard lelkes emberi jogi aktivistaként bizonyítja, hogy nála a belső értékek is fontosak.
 
 
 
 
 
 
Presztízs Magazin
 
3. Gal Gadot
A legtöbben Wonder Womanként ismerik a csodaszép izraeli színésznőt, de kevesen tudják, hogy az amazon harcos karaktere nem is áll olyan messze tőle… Mielőtt Hollywoodban kötött ki, Gadot az izraeli védelmi erőnél dolgozott mint kiképzőtiszt. Már akkor is híres volt hazájában, hiszen 2004-ben, mindössze 18 éves korában megválasztották az ország szépének Izraelben. Ilyen múlttal szinte kódolva volt, hogy világsztár lesz, és ma már a világ egyik legismertebb arca. De nem változott meg, humanitárius törekvései a mai napig fontosak neki. Többször is pénzt adományozott, hogy a szegény országokban iskolák épüljenek és a minőségi oktatás lehetősége eljusson minden gyerekhez.
 
Presztízs Magazin4. Megan Fox
2007-ben nemcsak az átalakuló robotautók számítottak a legmenőbb dolognak Hollywoodban, hanem Megan Fox is, amikor kijött az első Transformers-film. Ez volt az első igazán nagyot szóló alakítása, és rögtön világszerte ismert szexszimbólummá vált. A legtöbben a fiatalabb Angelina Jolie-t látták benne, hiszen az ajkai és a szikrázó tekintete rá emlékeztetett. Később azonban hangzatos nyilatkozataival sok embert magára haragított. „Megan sötét, mint az éjszaka, tökmindegy, mit mond, azt sem tudja, mit beszél” – mondta róla Michael Bay, a Transformers-filmek rendezője. Akármi is az igazság, a legszebb színésznők listáján még mindig stabil helye van.
 
 
 
 
 
 
 
 
Presztízs Magazin5. Margot Robbie
Ki ne emlékezne az Öngyilkos osztag őrült, festett hajú szépségére? Margot Robbie abban a filmben még a Jokert játszó Jared Letót is elhomályosította – pontosabban ha van valaki, aki miatt érdemes megnézni a filmet, akkor az a gyönyörű ausztrál színésznő. Nem ez volt azonban az első filmje, amelyben képes volt felnőni a piedesztálra emelt férfi főszereplőhöz. A Wall Street farkasában olyan szexi volt, hogy az őrület határán táncolt miatta Leonardo Di Caprio, és valószínűleg ugyanígy járt ezzel sok millió férfi néző is. Margot Robbie kétségkívül napjaink egyik legértékesebb és legcsinosabb színésznője Hollywoodban, akit már Oscar-díjra is jelöltek.
 
 
 
 
 
 
Presztízs Magazin6. Alexandra Daddario
A 90-es évek kultikus tévésorozata volt a Baywatch, amelynek női főszereplői – nagymértékben Pamela Andersonnak köszönhetően – a szexiség szinonimáivá váltak. Mellméretben nem lehetett felvenni a versenyt Pamelával, de a legnépszerűbb piros fürdőruhás női karakter Summer Quinn lett a sorozatban. Ezt a szerepet pedig Alexandra Daddarióra osztották a 2017-ben bemutatott nagyszabású Baywatch-filmben, amelyben többek közt Dwayne Johnson és Zac Efron voltak a húzónevek. Az olasz származású, gyönyörű amerikai színésznőt az Elhajlási engedély című romantikus vígjátékból is sokan ismerhetik, amelyben Owen Wilsont próbálta elcsábítani.
 
 
 
 
 
 
 
 
Presztízs Magazin7. Emma Stone
Elsős volt a középiskolában, amikor úgy döntött, magántanulónak áll, hogy Hollywoodba költözzön és a színészetre koncentrálhasson. Egy PowerPoint-bemutatóval állt a szülei elé a képtelen ötlettel, de célt ért: édesanyja vele tartott Los Angelesbe. Megérte nagyot álmodnia, 2017-ben Emma Stone volt a világ legjobban fizetett női színésze, nem mellesleg a két legnagyobb szakmai elismerést, a Golden Globe- és az Oscar-díjat is megkapta már. Mindkettőt a 2016-ban mozikba került Kaliforniai álomban nyújtott alakításáért, amelyben Ryan Gosling oldalán tündökölt. A film láttán sok férfi menthetetlenül szerelmes lett belé, hiszen Emma ritka, sugárzó szépség.
 
 
 
 
 
 
 
Presztízs Magazin8. Jennifer Lawrence
Évek óta a világ legjobban kereső színésznője Jennifer Lawrence, akit nemcsak a szépsége miatt zártunk a szívünkbe, hanem azért is, mert óriási országimázst csapott hazánknak egy amerikai tévéshowban. Hónapokat töltött Budapesten a 2018-as Vörös veréb forgatása miatt, amelyben egy orosz balett-táncosból átképzett csábító kémet alakított. Jennifer szó szerint beleszeretett a magyar fővárosba. „Magyar vagyok, és Budapest az otthonom. Folyton azon viccelődtünk, ha lesz ennek a filmnek második része, akkor azt Los Angelesben forgatjuk, de úgy, mintha Budapest lenne. Általában ugyanis fordítva van” – lelkendezett Lawrence, aki simán eljárt bulizni a pesti éjszakába.
 
 
 
 
Presztízs Magazin9. Anne Hathaway
„Itt van Emily? Talán megsüketült? Kétszer szóltam...” – nem a legkedvesebb főnök terrorizálja így a beosztottjait. De hát a Meryl Streep bőrébe bújt Miranda Priestly nem is a legkedvesebb főnök Az ördög Pradát visel-ben. Valamiért ez a film jutott eszünkbe Anne Hathaway-ről, aki a terrorizált beosztottat játszotta a filmben, noha nem itt volt a legszexibb. Az valószínűleg a 2012-es, Christopher Nolan-féle Sötét lovagban sikerült neki, amelyben Batman mellett a Macskanőt alakította. De Anne az Ördög Pradát visel-ben is megmutatta, hogy egy nő nem feltétlenül a testhez simuló bőrszerkótól lesz szép, hanem az utánozhatatlanul bájos természetétől.
 
 
 
 
 
 
Presztízs Magazin10. Natalie Portman
Az amerikai színésznő olyan filmekben játszott, mint a Fekete hattyú vagy a Csak szexre kellesz, de például Thornak is ő volt a csaja a Marvel-filmuniverzumban. Magasra teszi a lécet színészként, hiszen Oscar- és Golden Globe-díj is lapul a szekrényében, de akármilyen hihetetlen, Natalie kisasszonyt a tudományos életben is legalább annyira megbecsülik, mint Hollywood ragyogó csillagaként. A Harvardon végzett pszichológia szakon, saját tanulmányt is publikált
Frontál lebenytevékenység címmel, amely az agysérülések témájával foglalkozik. Gyönyörű, sikeres és okos. Párja, a táncos Benjamin Millepied igazán szerencsés férfi.
 
Még nincs értékelve