Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A nagy erő…

Phillip Jeffries | archív | 2019.03.07. |
film, filmajánló, mozi
A nagy erő…
Pókember történetét mára nemcsak a rajongók, de a gyakorlott mozinézők is kívülről fújják: az elmúlt 20 évben háromszor nézhettük végig Peter Parker szuperhőssé válását Hollywood folyamatos reboot mániájának köszönhetően. Emiatt, amikor a Sony bejelentette, hogy a falmászó képregényhős egy egész estés rajzfilm formában is megkapja a feldolgozását, nem igazán jöttünk lázba – azonban szerencsére az animációs részlegnél csavartak egyet a formulán, és egy fiatal Brooklyn-i srác meséjét állították középpontba, kidobva Ben bácsit, May nénit, de jóformán még magát Peter-t is.
Főhősünk Miles Morales egy jó eszű, átlagos afroamerikai fiú, aki épp új iskolájába szeretne beilleszkedni, mikor egy balszerencsés pókcsípés hatására (ismerős?) az egész világ a feje tetejére fordul körülötte: különös képességekre tesz szert, gonosz fickók kezdik üldözni, és ha mindez még nem lenne elég, kiderül, hogy nemcsak ő rendelkezik pókerővel.
Mind a mellék, mind pedig a fő karakterek is kiválóan szerepelnek a rohanó kalandban, melyhez leírhatatlan képi világ asszisztál: a stúdió ötvözte a 2D-s technikát a 3D-s animációval, így valóban úgy érezhetjük, hogy egy mozgó képregényt bámulunk.
 
Pókember – Irány a Pókverzum (Spider-Man: Into the Spider-Verse), amerikai animációs, 2018
 
Még nincs értékelve