Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Nem jó, de nem tragikus

Phillip Jeffries | Balvin Nándor-Turjányi archívum | 2019.11.27. |
film, filmajánló, mozi
Nem jó, de nem tragikus
Talán ez fog először eszünkbe jutni, amikor kifelé baktatunk a Toy Story 4 vetítéséről, mert bár még mindig szívmelengető kedvenc játékaink meséje, a legkevésbé volt rá szükségünk. Bonnie – a kislány, akihez kedvenceink kerültek, miután Andy kinőtte őket – szintén elkezd felcseperedni, és várja őt az óvoda, amihez sajnos nincs sok kedve.
Kétségbeesésében szemétből készít egy játékot, így születik meg a film egyik új szereplője, Villink, a már-már speciális nevelést igénylő gyermekhez hasonlítható, zavart figura. Woody, ahogy anno Buzznál is tette, próbálja beintegrálni a többiek közé, ám Villi elvész, ezért a játékcsapat nekiindul megkeresni új társukat. A filmet körüljáró karakteridegen, identitászavaros döntések listája hosszan taglalható – ott van például Bo, az eddig szende, kedves, nőies pásztorlány, akiről hirtelen kiderül, hogy igazából egy erős, független feminista, mely felismerés segít Woodynak megtanulni a leckét, miszerint egyedül is boldogulhatunk az életben… 
A Toy Story 4 nem tett hozzá semmi újat a már meglévő trilógiához, inkább csak pár vicces vagy akciódús jelenetet, amit az előző filmekbe valamiért nem tudtak beletenni. Ezek után is azt lehet mondani, hogy az egyik legjobb lehetőség egy jó családi mozizáshoz, mivel a gyerekek odalennének érte, csak nekünk, felnőtteknek sír az egyik és nevet a másik szemünk.
 
Toy Story 4 (Toy Story 4), amerikai animációs kalandfilm, vígjáték, 2019
 
Még nincs értékelve