Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Netflix ajándékkártyák

Összeállította Benkő Péter | Netflix | 2021.03.24. |
Netflix
Netflix ajándékkártyák
A Netflix tudja, milyen a tökéletes ajándék: egyre több helyen teszi elérhetővé Magyarországon is az ajándékkártyát, amivel bankszámla és bankkártya nélkül is használhatóvá válik a szolgáltatás, elérhető lesz a hatalmas film- és sorozatkínálat. A felhasználói igényekre reagálva most már találkozhatunk a boltokban a Netflix ajándékkártyáival, melyekkel meglephetjük magunkat vagy bárkit, és akár készpénzzel is fizethetünk.
A hagyományos, előfizetéses modellhez képest a legnagyobb különbség, hogy itt a felhasználó fix összeget tölt fel a Netflix-fiókjába, és addig használhatja a szolgáltatást, ameddig azt az összeg fedezi. Ezzel tudatosabban követheti nyomon, mennyit fordít a világ legnagyobb videókölcsönzőjének használatára.
A Netflix-ajándékkártyákat használhatják a már regisztrált bankkártyás felhasználók is, ameddig az egyenlegük tart, addig nem vonnak havidíjat. Az új előfizetők a regisztráció során böngészőben vagy a mobilapplikáción keresztül aktiválhatják a kártyát, a meglévő előfizetéssel rendelkezők pedig böngészőben adhatják hozzá az ajándékkártya tartalmát fiókjukhoz.
Ezek három verzióban állnak rendelkezésre: 5, 15 és 50 ezer forintos feltöltést vásárolhatunk, a szolgáltatás használatának költsége pedig megegyezik a bankkártyás fizetés árszabásával. Míg bankkártyával teljes hónapokat fizetünk, az ajándékkártyás rendszerben napi elszámolást alkalmaznak, így a tartalmak tört hónapban is elérhetők.
Még nincs értékelve