Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Ragadozó

Phillip Jeffries | archív | 2019.03.05. |
filmajánló, mozi
Ragadozó
Peter Jackson láthatóan nem tudja, mit kezdjen magával: amilyen jó rendezőként tartották számon a kétezres évek elején, olyan buzgalommal igyekszik minden újabb filmjével aláásni a hírnevét. Legújabb rendezése, a Ragadozó városok, az elrugaszkodott alapötletén és a látványos, de üres világán kívül semmi újat nem tud felmutatni, ami 2019-ben már kicsit kevés.
A sztori szerint évtizedekkel az armageddon után a népesség óriási, kerekeken guruló városokba tömörülve próbál túlélni a nagy és kietlen atomsivatagokon vándorolva. Ha ez nem lenne elég, a nagyobbak képesek magukba olvasztani a kisebbeket, hogy a megszerzett nyersanyagokkal minél tovább élhessenek. A legnagyobb megmaradt város London, amit Thaddeus Valentine (Hugo Weaving), tudós és stratéga irányít. A fiatal régész, Tom Natsworthy (Robert Sheehan), eleinte felnéz rá, de amikor egy titokzatos lány, Hester Shaw (Hera Hilmar) feltárja, hogy a vezető egy kegyetlen gyilkos, aki nyomorba taszítaná a várost, elhatározzák, hogy közös erővel szembeszállnak vele.
Ígéretes színészgárda ide vagy oda, fájóan átlagos tini-blockbustert tettek le az asztalra a „Gyűrűk Ura alkotói” (nem vicc, ezzel hirdetik a filmet) – sajnos a klisés sztorit és az üres karaktert még a csodálatos Új-Zélandi táj sem tudja feledtetni.
 
Ragadozó városok (Mortal Engines), új-zélandi-amerikai akciófilm, sci-fi, fantasy, 2018
 
Még nincs értékelve