Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Ralph lezúz

Phillip Jeffries | archív | 2019.05.16. |
film, filmajánló, mozi
Ralph lezúz
A '80-as évekbeli 8-bites nagymelák, Rontó Ralph visszatért a moziba, hogy legjobb barátjával, Vanellope-val ezúttal a videójátékok helyett az interneten verekedjék át magukat egy újabb eszeveszett küldetés alkalmából. A kérdés csak az volt, hogy megismételhető-e a Disney 2012-es meglepetésmeséjének a sikere?
A sztori szerint Vanellope játékgépe, a Cukor Láz egy szerencsétlen baleset következtében meghibásodik, és mivel egy ősrégi masináról beszélünk, a hiányzó alkatrész beszerzése csak az interneten keresztül lehetséges. Hőseink, hogy megakadályozzák szeretett barátjuk leselejtezését, a világhálóra csatlakozva elindulnak, hogy levadásszák az alkatrészt, kerüljön az bármibe is. Kalandjuk során (jó meséhez híven) egy életüket átformáló, fontos dolgot tudnak meg a barátságukról.
 
Aki beül a gyerekekkel a moziba, nem fog csalódni! A stúdió – nem hallgatva a konvenciókra és ismét helyén kezelve közönségét – igazán felnőttes releváns üzenettel látta el Ralph új kalandját. Külön kiemelendő a valaha volt összes Disney hercegnő egy jelentben való szerepeltetése és kifigurázása, ha másért nem, emiatt az egy gag-ért biztosan kult’ státuszba fog emelkedni a mese. Űrbetöltő alkotás lehet, amíg tűkön ülve várjuk a jövő hónapban érkező Lego Kaland folytatását.
 
Ralph lezúzza a netet (Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph), amerikai animációs film, 2018
 
Még nincs értékelve