Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Szörnyen király

Phillip Jeffries | archív | 2019.10.22. |
film, filmajánló, mozi
Szörnyen király
Anno az 1954-es és 1998-asa Godzilla az atombombás kísérletek allegóriájaként vonult be a köztudatba, így kihagyott ziccernek érezhettük a 2014-ben bemutatott reboottól bolygónk tragikus környezeti állapotára való kikacsintást. Szerencsére a mostani folytatásában már nem kell hiányolnunk a témát, hiszen a Szörnyek királya teljes erőbedobással képviseli Földünk segélykiáltását a túlnépesedés és a globális felmelegedés apropóján.
A Föld beteg, és az emberiség a betegsége. De van egy gyógyszer, amely minden kórt elpusztít, és sok ezer éve itt él a világunkon, láthatatlanul: a titánok törzse. Ezek az ősi szörnyek kegyetlenek, legyőzhetetlenek, hatalmasak és csodálatosak – ha egyszer elszabadulnak, mindent elpusztítanak, ami otthonuk ártalmára lehet.
Úgy érzik, az emberiség veszélyes, hát előbújnak föld alatti fészkeikből, hogy egyszer és mindenkorra leszámoljanak velünk. A mindent eldöntő csata során az embereknek ahhoz kell segítségért fordulniuk, akitől legjobban rettegtek: Godzillához.
Ha valaki imádja a látványfilmeket, és még sosem járt IMAX-teremben, akkor most itt az alkalom, ugyanis a leghíresebb őslény megérdemli, hogy teljes pompájában láthassuk, hallhassuk. A látvány mellett a készítők szerencsére valamennyire gondoltak a történetre is, és ehhez mérten parádés szerepgárdát kerítettek a produkcióhoz. Csak hogy pár nevet említsek: Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Charles Dance.
 
Godzilla II – A szörnyek királya (Godzilla: King of the Monsters), amerikai akciófilm, kalandfilm, fantasy, 2019
 
Még nincs értékelve