Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Tágra zárt fülek

Phillip Jeffries | archív | 2019.07.28. |
film, filmajánló, mozi
Tágra zárt fülek
A Disney nagyon belenyúlt a tutiba, amikor pár éve elkezdték élő szereplőkkel rebootolni méltán híres mesefilmjeiket. Ez már csak azért is nagy üzlet, mert bármelyik klasszikus mesehős képes a viszonylag kis költségének (már ha a nagyjából 100 millió dollár/filmet annak tudjuk tekinteni) akár a négyszeresét is visszahozni. Aktuális főszereplőnk a repülésre képes fülekkel született Dumbó, mely inkább lett tisztes iparos munka, mintsem bátor újragondolás.
Egy vándorcirkuszban nem várt csoda történik: hatalmas fülekkel rendelkező elefánt születik. Eleinte senki nem tudja, hogy álljon a dologhoz, és az sem segít, hogy a „cirkuszi látványosságra” egyből felkapja a fejét egy pénzéhes üzletember, név szerint V. A. Vandevere (Michael Keaton). Max Medici (Danny DeVito) igazgató szíve szerencsére megenyhül a kis Dumbó iránt, aki idővel és sok-sok baráttal karöltve megtanulja, hogy fordítsa előnyére azt, ami eleinte csak hátráltatta.
A rendezői székben ülő Tim Burton sem nagyon tudta, mit kezdjen az alapanyaggal. Ugyan a rá jellemző stílusjegyek abszolút felismerhetők, de érezhetően egyik karakter sem találja igazán a helyét, pedig Keaton és DeVito mellett Colin Farrell, Eva Green és Alan Arkin is feltűnik a filmben. Ha valaki nem ismeri Dumbó történetét, első nézésre inkább a klasszikus verzió ajánlott.
 
Dumbó (Dumbo), amerikai családi film, 2019
Még nincs értékelve