Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Tegnap volt a mozikban

Phillip Jeffries | archív | 2019.12.02. |
film, filmajánló, mozi
 Tegnap volt a mozikban
Mi lenne velünk a Beatles nélkül? Hál’ Istennek nem kell megtudnunk, mivel a Yesterday sztorija hasonlóak szerint alakul: Jack Malik (Himesh Patel) feltörekvő zenész, de sajnos karrierje kimerül pár kocsma- és bingóest-fellépésben, de legalább ott van neki kedves menedzsere, Ellie (Lily James), aki boldogítja kicsit keserű szívét.
Egy váratlan baleset következtében azonban az egész világ elfeledkezik a Beatles együttesről és annak mindegyik nagyszerű slágeréről. Tragikusan hangzik, nem? Ugyanekkora szerencsétlenség éri főszereplőnket: elüti egy busz, és a kórházból visszatérve konstatálja a világ kollektív emlékezetvesztését, így kapva kap az alkalmon: lecsap a bogaras fiúk slágereire. Hirtelen nyakába szakad a siker, megjelenik Ed Sheeran is, és teljes lesz az őrület.
Presztízs MagazinA cím egyébként megtévesztő, hiszen maga a film az „All you need is love” üzenetét igyekszik átadni – nem sok sikerrel, hiszen a Beatles igazi örökségét erősebben tálalhatták volna. A szerelmi szál kiszámítható, a főszereplő semleges, a cselekmény sekélyes, és ezen, sajnos, még a zene sem tud segíteni. A filmet Danny Boyle rendezte (Trainspotting, Gettómilliomos), de hiába a nagy név, sajna nem a Yesterday lesz a mester filmográfiás mérföldköve. Ha egy könnyed, nyári romantikus filmre vágyunk, adhatunk egy esélyt a történetnek, hiszen mégiscsak egy Beatles-dalokkal megtűzdelt romkomról van szó, azonban ne várjunk sokat a tőle.
 
Yesterday (Yesterday), angol zenés vígjáték, 2019
Még nincs értékelve