Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Valahány lépés távolság

Phillip Jeffries | archív | 2019.10.24. |
film, filmajánló, mozi
Valahány lépés távolság
Akár azt is mondhatnánk itt az új Csillagainkban a hiba, Minden Minden, Éjjeli napfény, Mielőtt megismertelek – napokig sorolhatnám a hasonló, tragikus, beteges szerelmi történetek filmes feldolgozásait. Ám most a Két lépés távolság mégsem illeszkedik a sorba teljesen.
A történet szerint Stella Grant (Haley Lu Richardson) az átlagos tinédzserekkel ellentétben ideje java részét egy kórházban tölti – az élete csupa sablon, szabály és önkontroll. Stella súlyos beteg, mivel cisztás fibrózisa van, ezért minden figyelmét próbára kell tennie, amikor megismerkedik egy lehetetlenül helyes betegtárssal, Will Newmannal (Cole Sprouse). A fiatalok közt szerelem van első látásra, de a szigorú előírások azt diktálják, hogy állandóan tartaniuk kell a biztonságos három lépés távolságot. Ahogy a kapcsolatuk egyre intenzívebbé válik, úgy nő a kísértés, hogy sutba dobják a szabályokat, és átadják magukat a vonzalomnak…
Fogyasztható dráma, nem éppen a klasszikus értelemben, de mégis minden perce hat a nézőre. A sztori nem tipikus happy enddel zárul, csak egy kis oldás van a végén, de ez ad neki egy művészi keretet. Aki szereti az ilyesmit, tehet vele egy próbát.
 
Két lépés távolság (Five Feet Apart), amerikai romantikus dráma, 2019
Még nincs értékelve