Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A végállomás gyermekei / 1. évad (2021)

Phillip Jeffries | Profimédia-Red Dot | 2021.06.11. |
film, filmajánló, HBO GO
A végállomás gyermekei / 1. évad (2021)
Christiane, Stella, Babsi, Axel, Michi és Benno Berlin mámorító klubjaiban és underground bulijaiban találnak egymásra. Erősek, bevállalósak, és szabadon vadulnak ebben a „paradicsomban”, ami eleinte színes, bátor és izgalmas világnak tűnik. A csoport központi figurája Christiane, akinek az élete összeomlik szülei borzalmas válása nyomán.
Elmenekül otthonról, és kezd belecsúszni a csábító alvilágba. A fiatalok közti kötelék egyre szorosabbá válik, ahogyan belevetik magukat a következő betépés utáni hajszába, és próbálnak elevickélni az eufórikus csúcspontok és veszélyes mélypontok hullámai között. Miközben az életük és kapcsolataik kitágulnak vagy szétesnek, az egyéni traumáik olyan spirálba rántják őket, amiből nem mindannyian tudnak kiszabadulni. Aki nem bír várni az Eufória következő évadára, és tetszett neki a Dark klausztrofób világa, bátran tehet egy próbát A végállomás gyermekeivel, nem fogja megbánni! Elektronikus zene-kedvelőknek pedig kötelező.
 
A végállomás gyermekei (Wir Kinder vom Bahnhof Zoo / We Children From Bahnhof Zoo), cseh-német drámasorozat, 2021, HBO GO
Még nincs értékelve