Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Vive la France!

Phillip Jeffries | archív | 2019.08.12. |
film, filmajánló, mozi
Vive la France!
A szuperhősös, akciófilmes dömpingben kevés jó vígjáték kerül műsorra manapság, így üdítő tud lenni, amikor belefut az ember valami értékelheőbe. A Bazi nagy francia lagzik 2-ben visszatérnek az öt éve megszeretett, ismerős figurák a már szintén jól ismert, vicceskedős, kultúrakeverős témával. Vajon sikerült megismételni az első rész zajos sikerét? De még mennyire!
A négy Verneuil lány a párválasztásuk után újabb csapást mérnek a szüleikre, mikor bejelentik, hogy elhagyják Franciaországot családostól, mert máshol tervezik leélni a jövőjüket. Ahhoz, hogy maradásra bírják őket, Claude és Marie minden létező trükköt be kell vetnie. És ezzel adott is a tökéletes vígjáték recept.
A második felvonás nem tétovázik, rögvest belevág a lecsóba, azonban nem kell aggódni, az is érteni fogja a történéseket, aki nem látta az előző részt. Könnyed, ércelődős humora néha ott talál be, ahol a legjobban fáj, de pont emiatt szerethető ez a széria. Bravúrosan építi le a francia felsőbbrendűséget, és a sztereotípiákat – aki valami viccesre vágyik, bátran üljön be rá.
 
Bazi nagy francia lagzik 2. (Qu’est-ce qu’on a encore fait au bon Dieu?), francia vígjáték, 2019
Még nincs értékelve