Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

WandaVízió / 1. évad (2021)

Phillip Jeffries | archív | 2021.05.03. |
film, filmajánló
WandaVízió / 1. évad (2021)
A WandaVision még csak pár hete startolt el, de máris hatalmas rajongótábornak örvend. Belegondolva ez egyáltalán nem véletlen, hiszen aki ismeri a Bosszúállókat, és tudja Wanda és Vízió tragikus történetét, az biztosan utána akar járni, mi történt velük a Végjáték után.
Nos, a sztori szerint a Maximoff lány és Vízió egy csendes kisvárosban, Westviewben élnek kettecskén, és a legtöbb komikus szituáció abból fakad eleinte, hogy megpróbálják eltitkolni szupererejüket a szomszédaik elől.
Presztízs MagazinEmlékeik azonban hiányosak, azt sem tudják, hogy kerültek a városba, és az idők folyamán rájönnek, hogy semmi sem az, aminek látszik. Akik kicsit már ráuntak a Marvel Univerzum szuperhős-mozijaira, melyek kétségkívül kimerítőek tudnak lenni, azoknak a WandaVízió meglepően frissnek fog hatni. Nemhogy egyik Marvel-filmhez sem tudnám hasonlítani, de egyik manapság készült filmhez vagy sorozathoz sem. De ha csak pusztán érdeklődésből nézné meg valaki, akkor sem kell igazán aggódnia, rég született ennyire eredeti sorozat.
 
WandaVízió (WandaVision), amerikai szuperhős-sorozat, szituációs komédia, 2021, Disney+
Még nincs értékelve