Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Oreo-mánia

Egy kekszes finomság, mely megbabonáz

R. Szabó Zsuzsa | Profimédia-Red Dot | 2015.12.02. |
Oreo
Oreo-mánia
Nagyot robbant nemrég itthon is az Oreo keksz marketingje. Kreatív plakátok és reklámok hívták fel a figyelmet a nagy múltú trendi szendvicskekszre. Gondoltad volna, hogy világszerte naponta hetvenmillió fogy belőle? Az Oreo karrierje nem most indult. A márka száz éve hódít, most éli reneszánszát. A fekete-fehér krémes finomság megihlette a formatervezőket és az ékszerkészítőket is. Kóstolj bele az Oreo-őrületbe!
Az egyik legnyereségesebb édességként számon tartott Oreo 1912-ben indult hódító útjára Amerikából. Állítólag egy manhattani kis pékség készítette el először a kekszet, amelyet a jellegzetes motívumok elegánssá tesznek. Az Oreo ma is látható mintázatát 1952-ben William A. Turnier alkotta meg.
 
Presztízs MagazinÉdes élmények
 
Oreo torta, Oreo cupcake, Oreo brownie, Oreo fagyi. Csak egy pici ízelítő az Oreo édességek világából. Biztosan megindult a nyálelválasztásod, ígérjük, nem fokozzuk tovább a vágyat. Az ízek felől a formák felé vesszük az irányt. Az Oreo formavilágából merítő dekorációs cuccok, ékszerek és kiegészítők közül válogattunk.
Az Oreo kekszet élmény enni, de viselni is trendi. Mivel az Oreo kekszek össze vannak ragasztva a vaníliás krémmel, ezért az összetartozást (is) szimbolizálhatja a két kekszdarab. Kifőzhető gyurmából készültek azok a nyakláncok, amelyeknek egyik felét a szerelmünknek vagy barátnőnknek adhatjuk, jelezve, hogy minket édes élmények kötnek össze.
Biztos sikert arathatsz a színes Oreo nyakláncokkal is: a rózsaszín és narancssárga kekszet imitáló medálokra, fülbevalókra és gyűrűkre rákereshetsz az etsy.com oldalon. A kiegészítők közül egy kék pendrive-ra leltünk, melybe azonnal beleszerethetnek az édességmániások. Az Oreo ihlette holmik választéka hatalmas, még a pólódon és a körmödön is viselheted a kekszeket. 
Mi van akkor, ha két őrület, két mánia találkozik? Ebben az esetben egy Oreo ihlette Minion! Kapaszkodj meg, létezik!
 
Presztízs MagazinHarapj az Oreo-csodába!
Oreo: édes tejes krém két fekete, mintás kekszbe zárva. Helyes és követendő elfogyasztási módja: a szétválasztott kekszek közül először a krémet együk ki. A csokoládés duplakeksz-tölteléké az elsőbbség. Utána ropogtassuk el a csokis kekszeket. A módszer száz éve bevált. Ne feledkezzünk el saját kekszcsodánkról, a Pilótáról sem, amit szintén így ajánlott elfogyasztani.
 
 
 
Még nincs értékelve